Мъжете с високо IQ не изневеряват. Така смятат учени от

...
Мъжете с високо IQ не изневеряват. Така смятат учени от
Коментари Харесай

Мъжете с високо IQ не изневеряват

Мъжете с високо IQ не изневеряват. Така считат учени от Лондон, които открили, че умните мъже високо ценят сексуалността на своята партньорка.

Според тях в Древността моногамията не била преференциална за представителите на мощния пол и те си изработвали тактика на държание - безразборни полови контакти. Но в актуалния свят господата с по няколко полови сътрудници нямат никакви преимущества, а по-скоро се снабдяват с проблеми (финансови загуби, болести, непотребен стрес). Затова верността на актуалните интелигентни мъже е постепенен избор - с такова държание те съхраняват връзките, рода и здравето си.

Според други изследвания в тази тенденция мъжете, които имат огромно семейство, са по-малко склонни към невярност. За тях фамилните полезности са преди всичко. По-стари разбори пък са посочили, че мъжете, които нямат близки другари от женски пол, изневеряват на половинките си по-малко. Същото се отнася и за мъжете, които могат да се похвалят с толкоз огромни приходи, колкото и половинката им.

Виж повече тук:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР