Мъжете почти винаги пропускат момента, когато са наранили жената до

...
Мъжете почти винаги пропускат момента, когато са наранили жената до
Коментари Харесай

Това Са Сигурните Сигнали, Че Жената До Вас Ще Ви Напусне!

Мъжете съвсем постоянно пропущат момента, когато са наранили дамата до себе си, не виждат измененията, мислят, че няма потребност да се борят за своята обичана. Това е било времето, когато тя се е чувствала сама, плакала е, страдала е, правила е опити да притегли вниманието на мъжа си, желала е да бъде обичана.

Една жена, колкото и да обича своя обичан, идва миг, в който безшумно и без доста пояснения си потегля от него. Ето и кои са главните аргументи за това:

Липса на внимание

Мъжете постоянно подценяват обстоятелството, че за една жена най-важно е отношението към нея. Не парите, не буйният секс, не скъпите дарове – връзката има решаващо значение за дамата. Проблемите в общуването предшестват грешките, които стартират да вършат мъжете.

Жената е независима и неповторима персона

За една жена е значимо да усеща, че мъжът й се интересува от нея като персона, а не като допълнение към мъжкото его. Разочарованието й идва, когато мнението й не се зачита. Целостта на нейното достолепие и възприятието й за предпазване се поставят на везни с любовта. Такова отношение в действителност я наранява и за нея това е по-важно от възприятията, които изпитва към колегата си.

Равнодушие

Да, дамите са по-емоционални. Жените желаят да чуват, че са обичани. Равнодушието, което те не одобряват, се показва в това, че са пренебрегнати от сътрудниците си и те не се интересуват от възприятията и мислите им. Без любов и внимание, дамата се усеща ненужна и отхвърлена. Тя се нуждае от любов и обгрижване всеки ден.

Унижение

Без значение дали е физическо или морално. Унизително е отношение като безпочвени рецензии, обиди, когато ѝ се подвига ръка. Унижението убива душата на една жена. По този метод мъжът погубва и себе си, и дамата до него.

Стиснатост

Не, не става въпрос за дамите, които употребяват мъжа до тях като банкомат, засищащ прищевките им. Една жена постоянно може да разпознае дали мъжът до нея е великодушен или просто се прави на подобен. Тя се усеща отхвърлена, когато мъжът пести любовта си, думите си, даже и финансовите си средства. Винаги един мъж може да откри подобаващ метод да изрази своята благотворителност.

Липса на доверие

Ревността се появява, когато мъжът не е уверен в личните си сили и му липсва самочувствие. Липсата на доверие постоянно е рискова. Това може да прерасне в неучтивост и принуждение. Умната жена е наясно с това.

Всяка жена, която обича един мъж може да бъде върната още веднъж. Само най-вярната и най-любимата не се връща. Затова, мъже, пазете и обичайте дамите си в точния момент.

източник: Пик
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР