Мъжете отново ще залагат в епизода тази вечер от 20:00

...
Мъжете отново ще залагат в епизода тази вечер от 20:00
Коментари Харесай

Първа двойка напуска Един за друг 5 този уикенд

Мъжете още веднъж ще залагат в епизода довечера от 20:00 ч. по NOVA

1 март 2024 година, гр. София. Тази седмица феновете ще станат очевидци на първата елиминация в пети сезон на “Един за различен ”. След като предходната неделя Ивайло и Христина от Костинброд получиха втори късмет, в епизода довечера от 20:00 часа по NOVA те ще би трябвало да разчитат на щедростта на другите двойки във Вилата на любовта, с цел да се върнат в играта.

Първото самостоятелно тестване за седмицата ще тества уменията по плуване на дамите, които ще би трябвало да събират дребни жълти патета в басейна на Вилата на любовта. Върху тях ще са изписани досадни женски привички. Мъжете още веднъж ще залагат, а като част от играта ще им се наложи да изстискват дамите, облечени в костюми на големи гъби за баня.

В епизода в събота задачата пред мъжете ще е видимо обвързвана с домакинска работа, само че в действителност ще тества какъв брой добре слушат и схващат какво им споделят дамите им. Предизвикателството за двойки в неделя ще изпита знанията на участниците, които ще дават отговор на въпроси преди рисков конфликт с бомба, която може да застр. И двете игри ще предложат доста занимателни моменти за феновете.

Кои ще са двете двойки, които ще се оправят най-зле в игрите и ще са застрашени от изпъждане? Гледайте “Един за различен ” в петък, събота и неделя от 20:00 часа единствено по NOVA. Всичко за „ Един за различен “ може да следите на и в формалните профили на предаването във Фейсбук, Instagram и.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР