Мъжете отдавна са много по-разюздани в сексуалните си фантазии от

...
Мъжете отдавна са много по-разюздани в сексуалните си фантазии от
Коментари Харесай

Жените мечтаят за секс с непознат и да бъдат подчинени

Мъжете от дълго време са доста по-разюздани в половите си мечти от дамите. Правят го по-често и по-детайлно. Дамите са по-предпазливи за това какво си пожелават, тъй като не постоянно им стиска да се споделят с двама мъже едновременно, да се отдадат на публично място или да получат оргазъм в киносалон. Въпреки това, става известно, че фикция номер 1 измежду дамите в последно време е обвързвана с подчинението, написа flagman.bg. Това да бъдат доминирани е фикция даже на дами, които нерядко влизат в ролята на строга стопанка в леглото. Специалистите дефинират дамите, които фантазират за въжета, белезници и бичове, като мощно полови, само че те са склонни да изпитват виновност за техните по-нестандартни стремежи. Ето защо още фантазират дамите, само че не си признават:
Секс с чужд
Сексът без никакви следващи искания е идващият по търсене във фентъзи света. За тях най-предпочитани са изцяло непознати мъже, срещнати я в супермаркета, я в някой бар. Въпреки това много от дамите си постановат цензура в това да изпълнят желанието си, тъй като се опасяват, че биха изпитали самосъжаление сега, в който изпратят любовника през вратата.
Лесбийски секс
Голяма част от дамите, без значение дали са бисексуални или не, най-малко един път са били привлечени от концепцията да се отдадат на еднополова фамилиарност. Фантазиите с лесбийския секс постоянно са свързани със знойни и извънредно красиви дами. Понякога имагинерните стремежи включват господа или ролеви игри.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР