Мъжете обикновено обвиняват жените, че не са последователни в действията

...
Мъжете обикновено обвиняват жените, че не са последователни в действията
Коментари Харесай

5 неща, с които мъжете объркват жените, които харесват

Мъжете нормално упрекват дамите, че не са поредни в дейностите си, че приказват едно, пък вършат друго и въобще, че не са по никакъв начин лесни за разгадаване. Но обстановката при мъжете, що се отнася до страстите и сантименталните усеща, също не е доста елементарна. Понякога и господата изпращат смесени сигнали, които не са по никакъв начин лесни за разкодиране от страна на дамите. Държат се изключително и даже дистанцирано, а след това се оказва, че имали усеща. Кои са смесените и объркващи признаци, че той има усеща към вас? Ето ги:

Той е доста сериозен и спокоен

Един от красноречивите признаци, че той ви харесва е неговото прекомерно съществено държание. Той може да наподобява доста спокоен и умислен, слушайки деликатно вашите диалози. Може да наподобява като че ли скучае, до момента в който беседва с вас, само че в действителност играе на несъмнено и не желае да издава интереса си към вас, написа Az-jenata.bg.

В първата фаза на връзката, това е интервалът на егото, когато той се тормози да не обърка нещо и по тази причина не демонстрира интереса си.

Подходът му е доста внимателен

Поведението му и по-специално методът, който той има към вас, приказва най-вече за възприятията му. Ако той се държи внимателно и доста изпълнително по отношение на вас, може да е симптом, че в действителност ви харесва. Друга присъща демонстрация на мъж, който има интерес към вас е, в случай че се държи като мачо. Може да показва при всеки комфортен случай положителната си физическа форма, с цел да ви впечатли и това е много сигурен знак за възприятията му.

Може да ви обиди

Това е измежду най-смущаващите и в действителност объркващи сигнали, които мъжете дават. Може и да не ви се има вяра, само че се случва, когато мъжът има интерес, в действителност да го прикрие посредством тъкмо такова некавалерско държание. Поради терзание да покаже намерено възприятията си, по-грубото държание може да е неговият вид за флирт, имайте го поради.

Понякога може да се държи надменно на пръв взор, само че в случай че го харесвате, дайте му късмет. Може би е единствено поза, чиято цел е да ви заинтригува по необикновен метод.

Демонстрира огромно самочувствие

Понякога в устрема си да предизвикат реакция и интерес към себе си, мъжете демонстрират странното си държание под формата на свръхголямо его. Демонстрирайки високо самочувствие, те се пробват да впечатлят субекта на техните усеща. Разбира се, това държание по-често отблъсква дамите, в сравнение с ги притегля, само че претекстовете на мъжете постоянно са точно да станат център на внимание.

Не инициира физическа фамилиарност

Един от най-странните и объркващи сигнали е неналичието на физически контакт. Когато той не инициира фамилиарност, дамата стартира да се колебае дали той в действителност я харесва и това е напълно естествено. Но в полза на истината мъжете също изпитват терзание и от време на време се срамят да стартират първи физическия контакт. Ако обаче ви е посочил с държанието си, че ви харесва, а само тази липса на физическа непосредственост ви смущава, помислете дали да не сте вие основателят на повече фамилиарност и може би нещата ще се получат.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР