Мъжете не са това, което бяха. Силният пол става все

...
Мъжете не са това, което бяха. Силният пол става все
Коментари Харесай

Пазете се от тези 5 типа мъже, вижте защо изневеряват

Мъжете не са това, което бяха. Силният пол става все по-крехък, по-съпричастен, по-търпелив и по-предан. Значи и аргументите, заради които изневерява, също би трябвало да са други.

Неудовлетвореният
Точно заради тази причина изневеряват множеството мъже – малко им е сексът. Всичко друго може да е на „ шест “ - топли усеща, благи грижи, комфортен дом, само че не му ли доближава креватната „ гимнастика “, нищо не може да го компенсира. Този вид изневеряващ мъж е от най-неуловимите – постоянно намира безвредни и комфортни разновидности да „ кривне “ от правия път, написа rozali.com. Обикновено сортира фамилни дами с сходен проблем – неудовлетворени. Вкъщи продължава да се държи по нормалния метод, поддържа и полови връзки с половинката си. С времето обаче стартира да се усеща смяна в фамилната атмосфера, позитивните страсти избледняват...
Как да се оправим? Правете повече секс, с цел да няма потребност мъжът ви да търси и други партньорки. Сексолозите считат, че доста дами са с неправилно схващане за секса – употребяват го като средство за образование на мъжа, за премия при положително поведение. А той е от витална нужда като съня, да вземем за пример. Трябва да разговаряте по тематиката свободно и искрено. Повечето двойки биха могли да имат съразмерен сексуален живот, в случай че споделят проблемите и желанията си.

Умореният
Мъжът може да е по-силен физически, само че „ рухва “ от грижи, за които дамата няма граници – да вземем за пример бебе, което го буди нощем, брачна половинка, която го „ юрка “ с домашни отговорности, възрастни родители, които се нуждаят от помощта му всеки ден... Ако прибавим и безконечния дефицит на пари – всички у дома все от него желаят, а той все се трепе и все не стигат, ето ви причина да потърси утеха на открито. Обяснението му, в случай че го разкрият, звучи доста обидно за партньорката, с която живее под един покрив – отвратително тежко му било, нямал повече сили, а тя изобщо не му оказва помощ...
Как да се оправим? Когато почувствате, че е отегчен от битовизмите, не му натяквайте, че „ ние всички..., единствено ти... “ Така му показвате, че той е отвън фамилния кръг и несъзнателно му давате зелена светлина да се държи егоистично. Вместо това се постарайте да преразпределите отговорностите, да осигурите време единствено за вас двамата, да се забавлявате, а освен да „ робувате “ на дома и децата. Ако въпреки всичко към този момент ви е изневерил, най-добре забравете за случката. Не я приемайте като изменничество, а като обстановка, която оказва помощ за личностното израстване на мъжа. Колкото необичайно да ви звучи, към този вид невярност са склонни виновни мъже, които се усещат добре в фамилията си, само че сложният обичай ги кара да търсят почивка отвън дома.

Романтичният
Този мъж не търси нови партньорки, те сами го намират. Случва му се ненадейно (за него), като звездопад в непрогледна нощ. Толкова е замаян от новата си връзка, че няма по какъв начин да не го разкрият у дома. Жена му не може да го познае – не, по-точно, ще го познае, тъй като се е държал по този начин в миналото, при първите им срещи...
Сексолозите считат, че актуалните мъже стават все по-романтични, ухажват, „ треперят “ над обичаната си първоначално, само че... После като че ли привикват с нея, стартират да не я виждат, не проронват дума, гледат отнесено през прозореца... Всичко това е сигнал, че нещо се е случило. Романтичните мъже много припомнят влюбените дами – в случай че ги превземе магията, те не желаят да излязат от плена й.
Как да се оправим? При този вид податлив на невярност мъж може да приложите страданието като профилактична мярка. Накарайте го да се терзае, да се раздира от подозрения дали нещо не става с вас – понякога говорете за любовта, само че напълно нереално, като че ли ви се изплъзва това възприятие, гледайте тъжно към небето, проронвайте условни изречения от рода „ какво ли.., в случай че... “ В случай, че изневярата му към този момент е реалност, изчакайте „ бурята “ да отмине. Романтикът е като буря – пристрастеността го отвява, само че минава. След това обаче помислете дружно по какъв начин ще продължите да живеете.

Обиденият
Мъжете също могат да бъдат злопаметни и да търсят възмездие.Тази линия е по-присъща на женския темперамент (що се отнася за любовните отношения), само че представете си по какъв начин се усеща един унизен и афектиран мачо. Подложен ли е и на непрекъсната рецензия от половинката си – по какъв начин да не си хване държанка. Та тя го гледа възхитено и приветства всяка негова стъпка, а вие – пренебрежително и укорително.
Този вид невярност се случва и при мъже, на които са им изменили, или избраницата им не дава отговор със същата мощ на възприятията им. Често е ненадейно за дамата – тя си мисли, че й е в „ забрадка вързан “, а той...
Как да се оправим? Приложете изпитаното предписание в педагогиката – на пет похвали едно неодобрение. Възхищението и утвърждението постоянно би трябвало да са повече от рецензиите, даже единствено тъй като колкото са по-редки забележките, толкоз по-голямо внимание им се отдава. Ако към този момент ви е изневерил, ще се наложи да изчакате да мине време, даже да потърпите „ другата “. Започнете обаче колкото се може по-рано да прилагате силата на позитивното влияние, другояче сигурно ще се наложи да се разделите.

Приемащият изневярата
Той просто по този начин е учтив – не от родителите си, а от обществото, в което всеки гони колкото се може повече „ бройки “. Да имаш семейство и деца – това не е задоволително. Трябва да имаш и случки, споменът за които да те „ топли “, когато остарееш.
В интерес на истината би трябвало да кажем, че не всички изневери при този вид мъже са на полова основа – случва се да имат забавни другарства или вълнуващи флиртове с дами, с които не стигат до леглото. Въпреки това тези връзки подриват фамилните основи.
Как да се оправим? Превъзпитайте го. Покажете му ясно, че такова държание е недопустимо за вас, че ви наскърбява и наранява. Ако възприятията ви са мощни, той ще се „ поправи “. В случай, че тази тактичност не проработи, се постанова да извършите персонален избор – или да продължите да го обичате без значение от държанието му, или да го разлюбите и да си тръгнете. Няма смисъл да си късате нервите, в случай че верността на колегата е наложително изискване за вас. Потърсете човек със сходни възгледи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР