Мъжете може да са от Марс, а жените може да

...
Мъжете може да са от Марс, а жените може да
Коментари Харесай

Ето 7 въпроса, които всяка жена иска да зададе на новия си партньор

Мъжете може да са от Марс, а дамите може да са от Венера, само че ето, всички те са планети, нали? Наистина ли сме толкоз разнообразни един от различен? Със сигурност първоначално е мъчно и разликите не играят в интерес на нито една от страните. Кои са въпросите, които съвсем всяка жена има при започване на връзката, само че не всяка смее да зададе.

1. Защо се ужасявате толкоз от обвързване?
Жените по-лесно се „ навиват “ на обвързване. Това значи ли, че са по-смели? Донякъде да. При мъжа има един надълбоко затвърден боязън за неговата независимост, както и боязън, че дамата ще го „ окове “. Може би бихте могли да споделите своето персонално свободолюбие и сътрудникът ви няма де е към този момент толкоз обезпокоен, че желаете да го „ вържете “.

2. Толкова ли е мъчно да вдигнеш телефона и да ми се обадиш?
Когато се срещаме с някого, бихме желали от време на време да приказваме с него по телефона. Не от самото начало. Дори не всеки ден. Само от време на време. Това предизвиква възприятието за фамилиарност и ни оказва помощ да се усещаме по-близо до другия. Ако работим до късно или се мотаем с приятелите си, несъмнено ни липсва индивидът, с който се срещаме, и по тази причина желаеме да му се обадим и вероятно да усетим, че на него също му липсваме. Толкова ли е мъчно това с телефонните диалози? Спокойно попитайте новото си гадже и му дайте да се разбере, че ще му се обаждате всякога, когато ви се прииска. Да привиква!

3. Наистина ли мислиш, че да приказваш за усеща е лиготия?
Отново е някакъв комплекс на мъжете – те „ би трябвало да “ са безмълвни, строги, безчувствени. Ами цялостна глупопост. Истината е, че най-умните мъже са чувствителни и умеят да вербализират какво усещат. Помогнете на новия си половин да го прави по отношение на вас – не поради вас, дано е първо поради себе си.

4. Защо вярвате в стандарта на приятелката?
Мислите си, че имаме потребност от вас като от другарка? Да сме залепени един за различен и да си споделяме всичко? Да вървим на всички места дружно и да се смеем на нелепости? Глупост е, в случай че мислите по този начин за нас. Жената през днешния ден желае мъж повече от всичко. Приятелки си имаме, умерено!

5. Как ме обсъждаш с приятелите си?
Ясно е, че дамите не са единствените, които разискват половинките си с приятелки. Мъжете също го вършат, освен това от време на време са по-брутални от нас. Затова и за нас е повече от любопитно по какъв начин ни разискват, само че, несъмнено, надали ще разберем. И по-добре, тъй като мъжете постоянно приказват неща, разнообразни от тези, които усещат, пред приятелите си. Прикриват същинските си стремежи и страсти, тъй като ги имат за уязвимост.

6. Наистина ли мислите, че животът ви завършва, когато се ожените?
Ако го вярвате, значи нямате никакво въображение. Това е следващият стандарт, който ни хвърля в наивните комедии и зле написаните романи. Животът в брак може да е двойно по-вълнуващ, тъй като когато споделяш толкоз доста с различен, имаш силата да мечтаеш двойно и да сбъдваш с удвоена мощ.

7. Щастлив ли си?
Понякога и ние не знаем, че желаеме да питаме това, а в действителност желаем да научим истината с цялото си сърце. Тези въпроси би трябвало да са лесни за слагане на масата. Колкото повече говорите за това, толкоз по-близо ще бъдете един до различен и до взаимната ви естетика.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР