Мъжете могат и често свършват, докато правят секс. За разлика от

...
Мъжете могат и често свършват, докато правят секс.
За разлика от
Коментари Харесай

Вижте 6 знака, че мъжът е егоист в леглото

Мъжете могат и постоянно свършват, до момента в който вършат секс.
За разлика от дамите, които постоянно не могат да доближат до оргазъм без външна стимулация. Така че в някои връзки е по-лесно да си мъж в леглото.
По принцип господата могат да свършат доста. Много дами не могат да стигнат до кулминационна точка през множеството време, без спомагателна помощ.
И все пак прекалено много мъже са или изцяло комплицирани от този факт, или са егоисти в леглото. Ако са комплицирани, те просто се нуждаят от малко обучение. Ако са егоисти, евентуално не може да извършите доста по въпроса, с изключение на да прекъснете порочния кръг на нямане на оргазми с господинчото до вас и да продължите напред.
Но по какъв начин да забележите, че си имате работа с себелюбив ухажор, преди да се окажете прекомерно привързани?

1. Често моли за разтривки, само че в никакъв случай не връща услугата
Той ще откри опрощение за какво би трябвало да натоварите кокалчетата и ставите си, с цел да отпуснете с масаж неговото тяло. Например краката го болят от утринната му подготовка.

2. Предиграта на практика не съществува
Не се вълнува изключително дали сте задоволително мокра и възбудена, с цел да проникне във вас, тъй като постоянно има подръка тубичка с лубрикант.

3. Обичате да го дразните скотски, само че той не отвръща със същото
Още по-лошо: вие сте го помолили да ви се нахвърли, само че той постоянно има опрощение да не го направи или просто споделя, че не си пада по „ по-бруталния " секс.

4. След като завърши, той се прекатурва и заспива, без да се интересува дали сте свършили или не
Или по-лошо: той ви вика такси и ви пожелава „ лека нощ ".

5. Ако вие стигнете до оргазъм по време на сексуален акт, само че мъжът не го е направил, той ще сметне това за незаслужено
Той може да се пошегува с това или даже да ви изключи прочувствено за известно време.

6. Предпочита пози за секс, при които не се постанова да прави никаква работа
Това е един от главните признаци, че вашият сътрудник е себелюбив ухажор. И в случай че той в действителност е лакомец, той ще извади пениса си тъкмо преди да свърши и ще го пъхне в устата ви. Докато някои господа са съвършени егоисти сред чаршафите, други мъже просто са необразовани. Трети считат, че нямате нищо срещу да бъдете интимни по тези фокусирани върху мъжа способи, тъй като в никакъв случай не сте изразявали потребностите си. Но в случай че ясно изразите щенията си и неглижиращото държание продължи, тогава си имате работа с себелюбив ухажор. Махнете се от него, преди връзката ви да е станала сериозна до степен, в която да сте склонни да търпите оргазмични ограничения за години напред. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР