Мъжете категорично споделят, че обичат те да гонят, а не

...
Мъжете категорично споделят, че обичат те да гонят, а не
Коментари Харесай

Не тичай след него

Мъжете изрично споделят, че обичат те да гонят, а не да бъдат преследвани. Дори и да те харесва, сега, в който усети, че си му се лепнала, внезапно ще се отдръпне. Доказано е и съвсем постоянно е истина. Мъжете обичат да ловуват и в случай че им отнемеш ролята на ловеца, те няма да се оставят да са плячка. Така че в случай че искаш да постигнеш триумф, остави го да те гони, само че ти недей да тичаш след него, тъй като той ще стартира да бяга. Ето и няколкото неща, които в никакъв случай не би трябвало да правиш:

Не се обаждай първа. Да, това важи даже и в случай че е значимо, даже и в случай че е целесъобразно, даже и в случай че доста, но доста искаш да го чуеш.

Не пиши sms-и. Ако той пръв ти написа, можеш да му отговориш, само че по-добре е да изчакаш да мине повече време. И недей да му пращаш безпределно дълги известия, тъй като ще се отегчи, а и ще му стане ясно, че си падаш по него и към този момент няма да има за какво да те гони.

Въобще, внимавай с телефона, фейсбука, мейла и всички способи, с които можеш да го откриваш непрекъснато.

Не бъди прекомерно налична. Остави го да се потруди в случай че желае да те види или чуе. Не е нужно да стоиш непрекъснато до телефона и да чакаш да се обади. Нищо няма да стане и в случай че най-малко един път му откажеш среща, тъй като си заета. Постарай се да му залипсваш.

Не му приказва за съществени неща, като фамилии, родственици, деца и така нататък Не е нужно да го накараш да бяга още в самото начало.

Не се обсебвай от него или най-малко не му го показвай. Нали не искаш да го уплашиш до степен, в която да видиш гърба му на момента.

Не го карай да говорите за връзките си и да изяснявате какви тъкмо сте сега. Не го притискай и в някакъв миг самичък ще ти даде да схванеш какви са желанията му към теб.

И в този ред на мисли - не си слагай статут във фейсбука in a relationship, и не качвай албуми на вас двамата, и не слагай профилна фотография с него.

Запомни, той ще се интересува от теб, до момента в който му е мъчно да те завоюва или задържи. Станеш ли прекомерно налична, ще му отнемеш тръпката да те гони и нищо чудно да реши да ловува и други плячки.


 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР