Мъжете и жените са различни. Не само чисто физически, но

...
Мъжете и жените са различни. Не само чисто физически, но
Коментари Харесай

Всички жени трябва да се вслушат в този съвет... Невролозите са разтревожени!

Мъжете и дамите са разнообразни. Не единствено чисто физически, само че и по метода, по който мислят и работят. Тези разлики обаче предопределят и заболяванията, от които те боледуват. В този ред на мисли, и двата пола би трябвало да мислят по друг метод, когато се грижат за здравето си, написа zdrave.to.

Например сънят е жизненоважен развой за организма, който оказва помощ за възобновяване след претрупан ден. Колко време би трябвало да му дадете? Каква е разликата сред мъжката и женската потребност от отмора?

Дами, пригответе се за леглото!

Сложността на действието на женския мозък изисква спомагателна отмора. Джим Хорн, професор в университета Лъфбъроу в Англия, споделя: „ За дамите неналичието на сън е мощно обвързвана с високо равнище на психически стрес, както и със забележителното възприятие за неустановеност, меланхолия и яд. Мъжете нямат такава връзка.

8 часа? Не е наложително... Колко би трябвало да спи човек?

Обичайните осем часа сън на нощ не са подобаващи за всички - за множеството хора седем часа са напълно достатъчни. Въпреки това, професор Хорн напомня, че женският мозък " има друга, по-сложна конструкция от мъжкия, тъй че потребността му от сън е малко по-висока ".

Защо мозъците на дамите работят по-усилено?

В съпоставяне с мъжете, дамите са по-склонни към многозадачност и употребяват мозъка си в нараснал режим. Съответно, те се нуждаят от повече време за възобновяване, а сънят, в случай че не друго, обезпечава това възобновяване.

По въпроса по кое време да си легнем, всеки би трябвало самичък да си го зададе и да отговори за себе си. Препоръчителното време за лягане е почти половината от 10 часа. Така можете да уловите най-полезния " сън за хубост ", който трае единствено до среднощ и визира положението на тялото ви за целия следващ ден.

Ами изтощените мъже?

Професор Хорн отбелязва, че мъжете, чиято работа е обвързвана с вземането на многочислени решения, може също да изискват повече сън. Но даже и в този случай дамата ще има повече потребност от отмора.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР