Мъжете и жените разбират секса по различен начин. Свикнали сме

...
Мъжете и жените разбират секса по различен начин. Свикнали сме
Коментари Харесай

Шест неща, които мъжете искат жените да знаят за секса

Мъжете и дамите схващат секса по друг метод. Свикнали сме да считаме, че за дамите той е по-скоро съкровен акт, свързван с духовното прекарване повече, в сравнение с физическото. Докато при мъжете сякаш е противоположното. Тези изказвания не са напълно правилни, тъй като, става известно, мъжете също претърпяват много интимно секса, изключително в случай че имат връзка с жена, която обичат, на която държат. Мъжете не са от приказливата половина на човечеството. Малко са тези, които с ненаситност споделят всичко, което мислят и усещат. Заради това постоянно се получават неразбирателства в леглото сред мощния и нежния пол.

Трите неща, които отхвърлят дамите от секс
За да почистим тези несходства, ще се опитаме да разберем какво в действителност желаят мъжете в секса. Кои са нещата, които те скрито се надяват дамите да схванат.

Мъжете откликват на похвалите
Мъжкото его е устроено по този начин, че да има потребност от тласък, с цел да се извисява. Всеки мъж обича да бъде хвален от половинката си, да знае, че тя му се възхищава и че цени неговите старания както отвън леглото, по този начин и в него. Тогава сексът става още по-страстен.

Някои мъже се опасяват от фамилиарност
Както дамите, по този начин и мъжете имат сензитивност. Схващането, че мъжете мислят единствено за секс и не се тормозят от нищо в леглото за разлика от дамите, просто не е правилно. Някои мъже в действителност имат доста терзания от интимността и не всички са свързани със половото им показване. Някои са в действителност доста дълбоки, свързани с духовни подозрения и неустановеност. Всеки мъж би се радвал, в случай че дамите схващат това.

Мъжете обичат да бъдат докосвани
Някои дами бъркат като считат, че надали освен те би трябвало да бъдат докосвани и възбуждани по време на любовната игра. Мъжете също имат потребност от това.

Те имат полови мечти
Всеки човек има своите полови мечти, малко или доста. Жените би трябвало да се научат да не съдят сътрудниците си, в случай че схванат за техните интимни секрети. Вместо това, с цел да извършите половия си живот още по-вълнуващ, споделете своите мечти и ги изживейте.

Мъжете харесват, когато дамите вербализират насладата си
Не се стеснявайте да пуснете гласа си на воля, когато вършиме секс. Това възбужда мъжете още повече, дава им тенденция дали са на прав път в половата игра и гали тяхното его.

Мъжете желаят да сте почтени
Прекаляването с вербализацията обаче наскърбява мъжете и ги кара да не се доверяват на нежния пол в леглото. Не се престаравайте, когато в действителност не получавате оргазъм. Вместо това поговорете. Мъжете правят оценка това.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР