Мъжествени битки на кънки и игри на влияние в съблекалните

...
Мъжествени битки на кънки и игри на влияние в съблекалните
Коментари Харесай

Политическият хокей на Путин

Мъжествени борби на кънки и игри на въздействие в съблекалните - Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През събира на хокейни мачове част от политическия и кономически хайлайф на Русия и по-специално някои министри от държавното управление, образувано във вторник.

Новият министър председател и някогашен началник на данъчната работа Михаил Мишустин също като президента взе участие в "Нощната хокейна лига ". Създаден от господаря на Кремъл през 2011 година, този другарски шампионат, в който су включват стотици тимове от цялата страна, се е трансформирал в център за срещи и замяна на отзиви сред авторитетните и привилегированите в Русия. Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През естествено не играе всяка седмица, само че дружно със свои сътрудници и другари години наред взе участие в церемония мачове, необятно отразявани от медиите, написа Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Внезапната промяна на Путин хвана неподготвена съветската съпротива

Последното такова съревнование се състоя в края на предходната година на ледена пързалка, построена на Червения площад край стените на Кремъл.

Интересът към участниците в тези срещи е по-голям, в сравнение с към броя на головете, маркирани от съветския президент, или рухването му през май 2019 година в Сочи по време на тур за аплодисменти.

Политици и милиардери

Наред с тогавашни хокейни звезди в шампионата вземат участие доближени на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През като министъра на защитата Сергей Шойгу - проектант на дълбоката рационализация на съветската войска, той съпровожда президента и в разходките му измежду природата, в ловните му и риболовните излети.

Вратар в екипа на президента е 47-годишният Алексей Дюмин, някогашен телохранител на президента, направил кариера. Някога зам.-шеф на президентската защита, той заемаше високи постове във военното разузнаване, а през 2016 година стана губернатор на Тулска област.

На леда излизат и братята Аркадий и Борис Ротенберг. Приятели на Путин от детските години, упражнявали с него джудо, двамата забогатяха около идването му на власт.

Предприятието на Аркадий Ротенберг, който прочее е президент на Руската хокейна федерация, построи апропо и моста, съединил Русия с анексирания полуостров Крим. Като израз на доверие.

"Всичките са членове на Политбюро ", управителния орган на Съветския съюз, обобщи политологът Евгений Минченко. Мачовете са "очевиден знак на близостта " им с държавния водач.

Сред играчите доста постоянно се появява един от най-могъщите олигарси в страната - Генадий Тимченко, 49-и в класацията на най-богатите хора в света за 2019 година и обект на американски наказания. Както и никеловият магнат Владимир Потанин.

Путин назначи новото съветско държавно управление

Като голфа в Съединени американски щати

Опитен джудист, Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През се увлича по хокея късно, на 58-годишна възраст, и съгласно своя представител Дмитрий Песков тренира късно вечер. Това се вписва в напъните на съветския президент да пропагандира "здравословния метод на живот ".

Примерът на Путин сътвори нова мода измежду елита в Русия и хокеят стана пожеланият им спорт.

"Откакто Путин постави кънки, хокеят сигурно е най-популярният спорт измежду висшите държавни чиновници и предприемачите ", установи Евгений Минченко.

"Той в този момент е като голфа в Съединени американски щати ", споделя специалистът, припомняйки спорта, практикуван от огромна част на политическия, икономическия и културния хайлайф в Съединени американски щати по образеца на Доналд Тръмп.

За триумфа на президентската "Нощна лига " приказва фактът, че от края на 2019 година в нея членуват над 1000 тима от цяла Русия.

Според политолога Андрей Колесников, представен от уеб страницата "Дожд ", нейните срещи "са като масонска ложа, където хора, говорещи си на "вие " в живота, стават доста близки ".

Запитан за тази "хокейна дипломация ", самият Путин сподели предходната пролет, че "това сближава хората, дава им опция да градят връзки на доверие ".

Новият американски дипломат в Москва Джон Съливан наподобява също е на тази вълна. Във видеоклип, публикуван в понеделник от задачата на Съединени американски щати, той се показва като "отколешен почитател на хокея ", който се надява, че в Русия ще може "да излиза отново на леда понякога ".

Медии: Ще трансформират Русия препоръчаните от Владимир Путин реформи
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР