Мъжемелачката - попфолк певицата Емануела се прибра при бащата на

...
Мъжемелачката - попфолк певицата Емануела се прибра при бащата на
Коментари Харесай

Емануела се върна при бащата на сина си, ето защо

Мъжемелачката - попфолк певицата Емануела се прибра при бащата на сина си Митко – Димитър Динев, написа „ Телеграф “. „ Всеки търси тръпката, само че истината е в фамилията “, написа изпълнителката в Инстаграм, а преди броени дни се означи в обществените мрежи от тузарския комплекс на богаташката фамилия, написа " Телеграф ".

Версиите за връзките на хитовата изпълнителка, сменила куп мъже в леглото си, и предприемача са най-различни. И в случай че до момента Емануела не говореше за персоналния си живот, то изявленията ѝ в обществените мрежи през последните месеци са извънредно любопитни.

Преди седмица тя бе споделила фотография на чаша кафе, снимана на фона на пристанището във Влас, текстът „ Добро утро “ бе допълнен с емотиконките за семейство – жена, мъж и дете. Друг фотос качен преди ден гласи „ Какво искаш от мен? - Теб. Нищо друго. - Мен? Но за какво единствено това? - Защото ти си всичко “.

Меломаните бързо навързаха две и две и схванаха кой в действителност се крие зад щастието на пайнерката. „ Не гледай по този начин неприятно, усмивката краси индивида “, написа почитател на Емануела под оповестена от нея фотография, а тя на своя ред дава отговор: „ Този взор значи – спри надалеч от фамилията ми “. Версията за сякаш окончателната разлъка на двойката бе кръшкането на певицата по непознати мъже. Не е ясно по какъв начин двамата са намерили път един към различен, само че най-вероятно това се е случило след дружбата на певицата с една от някогашните на Димитър – Ванеса.

Тогава новото попълнение във фолка качи скрийншот със среднощни позвънявания от предприемача. Последвалите диалози сред Емануела и Митко явно са се оказали плюс в връзките им, имайки поради дейностите на певицата. Засега обаче съответно удостоверение от страна на предприемача, че си е прибрал назад шавливата Емануела няма.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР