Мъже певци, които се радват на особено женско внимание, ще

...
Мъже певци, които се радват на особено женско внимание, ще
Коментари Харесай

Хайде, дами! Орлин Павлов радва жените срещу 20 лева, Миро - срещу 60

Мъже артисти, които се радват на изключително женско внимание, ще зарадват дамската половина у нас със свои изяви точно на празничния 8 март в разнообразни питейни заведения и заведения за хранене.

Един от най-желаните родни артисти Орлин Павлов избра да пее в столичния клуб " Карусел ", като входът за концерта му е едвам 20 лв.. Изявата на чаровника ще мине под знака на заглавието от песента на паметния реге реализатор Боб Марли - " No Woman No Cry ". Звездата от филмите " Завръщане ", " Нокаут или Всичко, което тя написа ", " Пътят на достойнството ", " Лъжите в нас " има доста почитатели както измежду дамската, по този начин и измежду мъжката половина.



Миро пък избра да извиси глас в софийския бар " Магнито ", като цената на билетите е от 60, 70 или 80 лв., съгласно местата и масите.



Башар Рахал ще се грижи за положителното въодушевление на празнуващите 8 март в средиземноморския ресторант " Сан Ремо ", който се намира в Гранд Хотел ‘‘Милениум‘‘ в София.



Ицо Хазарта и неговата рап група " Ъпсурт " ще се раздадат точно на 8 март в самия център на зимно Банско във Flash Club. Заради изявата си на 160 км от София най-вероятно актуалният народен представител от " Продължаваме Промяната ", който като политик е прочут като Христо Петров, ще пропусне традииционното съвещание на Народното събрание на 9 март сутринта, в случай че реши да не кара през нощта или в ранната заран в сряда.



Ако пък желаете да се насладите на зимното море, само че пък в компанията на вълшебния глас на Орлин Горанов, ще би трябвало да отскочите до хотел " Елена " в Златни пясъци. На цена против 125 лв. на човек, настанен в елементарна двойна стая, ще получите с изключение на концерт на Орлин Горанов и нощувка със закуска и празнична вечеря, плюс ползвне на басейн и релакс зона.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР