Мъже, ако се притеснявате, че можете да се сдобиете с

...
Мъже, ако се притеснявате, че можете да се сдобиете с
Коментари Харесай

Разкриха на каква възраст жените изневеряват най-често

Мъже, в случай че се притеснявате, че можете да се сдобиете с рога, обърнете внимание на възрастта на половинката или брачната половинка си и вземете съответните ограничения да се предпазите.

Ако възлюбената ви е в средата на 30-те си години, вероятността да кръшне е най-голяма, написа в. " Дейли експрес ", базирайки се на резултатите от ново изследване.

Допитването, осъществено от уеб страницата за извънбрачни връзки Виктория Милан, разкрива, че дамите най-често кръшкат или мислят за секс отвън актуалната си връзка на 36,6 години.

Проучването демонстрира още, че средностатистическата дама минава под венчило на 29-годишна възраст. След шест или седем години фамилен живот пристрастеността сред сътрудниците постоянно не е толкоз бурна, колкото първоначално, с което може да се изясни склонността на дамите, трансферирали средата на 30-те години, да търсят фамилиарност отвън брачното ложе.

Според специалистите, с цел да се опазят от сдобиване с рога, мъжете би трябвало да обсипват нежните си половинки с цялото внимание и почитание, което заслужават.

Друга причина за невярност от страна на дамите беше разкрита в скорошно австралийско изследване. Специалисти от университета на Куинсланд откриха, че характерна генна разновидност прави някои дами по-предразположени към кръшкане спрямо останалите. Изследователите откриха също, че при мъжете въпросната разновидност не работи по същия метод, както при нежните им половинки.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР