Мъжът все още е разстроен, че не може да си

...
Мъжът все още е разстроен, че не може да си
Коментари Харесай

Мъж загуби паметта си при катастрофа и отново се влюби в жена си

Мъжът към момента е смутен, че не може да си спомни ярките моменти от предишния си живот

36-годишният Люк Бъктън от австралийския щат Куинсланд, се влюбил още веднъж в жена си, откакто изгубил паметта си при инцидент, оповестява 7News, представен от БГНЕС. 

Инцидентът е станал през май 2017 година Бъктън карал мотоциклет, блъснал се в паркирана кола и получил тежка контузия на главата. Той не помни по-голямата част от живота си, не можеше да върви, да приказва и не разпозна брачната половинка си Мелиса, за която се ожени преди девет месеца. Мъжът прекара повече от шест месеца в болничното заведение, а по-късно година и половина мина здравна рехабилитация. През цялото това време Мелиса беше до Бъктън и му помагаше да възвърне изгубените мемоари.

„ Мисля, че когато казахме „ в тъга и в наслада, в болест и в здраве “, в действителност го имах поради. Той е най-хубавият ми другар, постоянно е бил и си остава “, споделя дамата.

Бъктън още веднъж се влюбва в жена си, само че към момента е смутен, че не може да си спомни ярките моменти от предишния си живот. Въпреки това спомените последователно се възвръщат и индивидът от време на време вижда фрагменти от предишното в сънищата си. Бъктън сподели, че е мечтал за първия танц с Мелиса, а тя удостовери, че всички детайлности от съня му са се случили в реалност.

През август 2021 година Бъктън и Мелиса станаха родители – роди се синът им Мика. „ Бяхме на седмото небе от благополучие. Имаме нов живот ”, споделя дамата. Бъктън призна, че раждането на бебето му е помогнало „ да се почувства още веднъж цялостен “.

По-рано беше обявено за млада жена от Обединеното кралство, която страда от амнезия и постоянно не помни всичко. Поради това сътрудникът ѝ би трябвало да я опознава още веднъж. Жената споделя, че постоянно се разсънва с възприятието, че още веднъж е на шест години, и не помни идващите 23 години от живота си.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР