Мъжът #вкъщи днес е германският актьор Том Влашиха, известен като

...
Мъжът #вкъщи днес е германският актьор Том Влашиха, известен като
Коментари Харесай

Том Влашиха: Да, все още ме спират на улицата с Valar Morghulis

Мъжът #вкъщи през днешния ден е немският артист Том Влашиха , прочут като безликия палач Джакен Х’гар от Game of Thrones. Вече втори сезон той e под федората на главата на Гестапо в Ла Рошел, Хаген Форстер, в европейския мегасериал „ Подводницата “ , чието деяние се развива през Втората международна война.
Мащабната продукция е по ТВ канал Epic Drama всяка неделя от 22:00. Ако сте пропуснали първи епизод от новия сезон, можете да наваксате онлайн, без регистрация на уеб страницата на ТВ канала тук https://www.epicdrama.bg/watch-now/Das_Boot/2/1

Том като главата на Гестапо в Ла Рошел, Хаген Форстер, фотография зад кадър

Говорим с Том по телефона, до момента в който е в Берлин по време на изолацията поради ковид този април.
#вкъщи: Хората стопират ли те към момента на улицата с Valar Morghulis (бел. Ред. Поздрав на измисления за поредицата валериански език, който безусловно значи „ Всички мъже би трябвало да умрат “, отговорът е Valar Dohaeris – „ Всички мъже би трябвало да служат “)? И удовлетворен ли си от завършека на Game of Thrones ?
Том: Случва се. И постоянно се удивлявам, когато хората ме разпознаят по този начин, без перуката и всичко останало. Относно финала на „ Игра на тронове “ – вижте, имаше толкоз доста упования, толкоз доста почитатели, беше извънредно мъчно всички да останат удовлетворени. Мисля, че решението, което основателите откриха, беше положително. Не съм склонен с всички детайлности, само че като цяло съм ОК със завършека.

View this post on Instagram
Great Fan Art @mpowelljr #got #jaqenhghar #facelessportrait

A post shared by Tom Wlaschiha (@tomwlaschiha) on Oct 7, 2017 at 10:19am PDT

Фен арт на героя на Том Влашиха от Game of Thrones,  оповестен на Instagram страницата му  
#вкъщи: В сериала „ Подводницата “ се приказва на британски, френски и немски. Знаем, че приказваш съветски. Как го научи и употребил ли си го на екран?
Том: Роден съм в Германска демократична република (бел. Ред. на 20 юни 1973 година в град Доха, тогавашна Германска демократична република). Първият непознат език, който се учеше в учебно заведение, беше съветският. Така беше в целия източен блок.
Да, играл съм много руснаци в кариерата си. Преди 10-ина години бях в един английски мини-сериал The Deep with Minnie Driver , където играх руснак. Доста реплики на съветски имах. И в действителност сега имам щастието да съм в новия сезон (бел. Ред. който ще излезе през 2021 г.) на Stranger Things , където героят ми отново е руснак.

Том при фотосите на сезон 2 на сериала „ Подводницата “ в „ неговата “ сюжетна линия – в Ла Рошел


#вкъщи: Кажи ни – защото първи сезон на „ Подводницата “ завърши много тъжно за героя ти, Хаген Форстер, прободен от нож и от измяната на Симон. Кое от двете беше по-тежко за него?
Том: Мисля, че еднообразно. Това, което ми харесва в героя, е че не е еднопосочен, многопластов е, не е просто някакво нацистко факсимиле. Много се старая да го покажа като човешко създание. Във втори сезон, обаче, той несъмнено ще пропадне на много мрачни места.

#вкъщи: О, какво можеш да ни кажеш за втори сезон? Доста забавни герои се простиха с живота си в първия сезон, ще има ли нови?
Tom: Има много нови герои. Все още има няколко сюжетни линии, моята продължава да се развива най-вече във Франция. Имаме, обаче, нова подводница с италиански екипаж на борда, имаме две подводници към този момент. А сюжетната линия, която се развива в Ню Йорк, е доста забавна.
#вкъщи : О, включва се сюжетна линия в Ню Йорк? Изгубихме героинята на Лизи Каплан (бел. Ред. известна с ролята си в Masters of Sex ) в първи сезон. В новия сезон ще се причислят ли артисти от нейния сан?
Том: О, да, има няколко нови артисти от кино големина: Клемънс Шик , който има присъединяване в „ Казино Роял “ е в ролята на пълководец Йоханес декор Райнхарц на новата подводница; Томас Кречман , който от дълго време живее в Щатите, само че е немец – е точно в сюжетната линия в Ню Йорк като юрист Бергер (бел. Ред. Томас има доста богата кино биография с участия във филми като „ Кинг Конг “ – тази неделя в 16:10 по TV1000, „ Операция Валкирия “ с Том Круз и „ Подводница U-571 “ с Матю Маконъхи, както и епизодични появи в сериали като Westworld на НВО и Project Blue Book – по Epic Drama), както и Майкъл Макелхатън , който ви е прочут като Руус Болтън от Game of Thrones .
Така че, да, актьорският състав е много забавен!

Том в диалог зад кадър на фотосите на сериала „ Подводницата “ - сезон 2  
Сериалът „ Подводницата “ е по Epic Drama с нов епизод всяка неделя в 22:00 и повтаряне на предходния в събота след 23:30 часа.
Epic Drama е ТВ канал за исторически трагични сериали от фамилията на Viasat History и TV1000, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, в NetWorx – на позиция 230, в София – в NET1 на 137 канал, във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH TV 2L и на 76 за IPTV в пакет TV 2L+.
За цялостната стратегия на канала следете https://www.epicdrama.bg/
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР