Мъжът участваше в поклонническия поход Светия път, който на 1

...
Мъжът участваше в поклонническия поход Светия път, който на 1
Коментари Харесай

Директно От Разследващите! Убиха Брутално Коста Янков По Време На Светия Път!

Мъжът участваше в поклонническия поход " Светия път ", който на 1 юли потегли от Велико Търново, а на 31-и дойде в Рилския манастир по маршрут, по който са пренесени мощите на св. Иван Рилски преди 550 година

Бай Коста бе открит в неделя към 9 ч мъртъв край пътя сред Горна Диканя и с. Дрен. Възрастният мъж е пребит и душен. Открит бе чисто гол, единствено с чорапи на краката. Дрехите му не са открити, както и платнената торба вид мешка, в която носел дребни персонални движимости. Не е открит и мобилният му телефон, който бил от най-старите модели. Положени са старания апаратът да бъде локализиран, само че без резултат. Бай Коста изрично е бил погубен на друго място и по-късно изместен в канавка край пътя.

" Не откриваме никакъв претекст за това грубо неоснователно ликвидиране. Разпитали сме доста хора от групата, с която се е придвижвал, както и негови родственици. Допускаме, че закононарушението най-вероятно е осъществено от човек с психологични проблеми ", сподели прокурор Николай Цветков от окръжна прокуратура - Перник.

От огледа на тялото няма следи да е водена битка сред умрелия и нападателят. Възрастният мъж евентуално изобщо не е имал сили да се съпротивлява. Намерени са капки кръв, само че бързата ДНК-експертиза посочила, че това е кръвта на жертвата.

" Засега нямаме никакви улики, никаква диря, която да ни насочи. За първи път се сблъскваме с толкоз неразбираем случай ", добави прокурор Цветков.

Сестрата и племенницата на убития са прибрали тялото. Пред проверяващите те разказали, че бай Коста бил извънредно добър човек, подготвен на всеки да помогне, не бил скандалджия, нито пък нападателен. Като пенсионер от " Нефтохим " взимал огромна пенсия и постоянно помагал на роднините си с пари.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР