Мъжът Телец е надежден, красив, честен и изпълнен със страст.

...
Мъжът Телец е надежден, красив, честен и изпълнен със страст.
Коментари Харесай

Какъв е мъжът от зодия ТЕЛЕЦ

Мъжът Телец е благонадежден, хубав, почтен и изпълнен със пристрастеност. Какво повече може да желае една жена?
Към всичките му плюсове, прибавете способността за похвали, практичността на живота и бездънното самообладание.
Мъжът зодия Телец е идеалния мъж. Като същински благородник, той не обича да бъде показван или, също така, поръчан. Да го накараш да направи нещо е съвсем невероятно. Той постоянно взема свои лични решения.
Да извадиш мъж Телец от равновесие е доста мъчно. Но пазете се от този, в случай че съумеете! Телецът е ревностен човек, който търси. Той е притежател и няма да толерира никакви искания към всички свои движимости и хора. Като линия на характера, която предизвиква доста проблеми, мъжът Телец, може да покаже невероятна непримиримост. Понякога да преместиш Телец от мястото му е еднакво на героизъм. Факт е, че всички дами означават невероятната добрина у него и простят упоритостта му.
Как се обича мъж Телец
Отличен ухажор мъжът Телец обича да се целува дълго и нежно. Той е същински романтик и се отнася с обичан боязън. Той обича почтено и просто, наслаждавайки се на флирт, възбуденост и романтика. Телецът е подготвен да отдели минути и часове благополучие за обичаната си. От своя страна избраницата му би трябвало да бъде красива, умна и дълбока жена. Мъжът Телец не понася манекени. Той е много деликатен с дамите, остроумен и умее да разбере, единствено за час какво желае една жена и дали въобще му подхожда. Много Телци са способни на подли и егоистични връзки. Актьорските умения могат да се научат от тях.
Мъжът Телец и неговата половост
Мъжът Телец е доста сензитивен. Той е неутолим ухажор, който обича да демонстрира самодейност. Не има парещ характер, само че Телецът прави секса, като изкуство - усърдно и изобретателно.
Той обича да опитва и да опитва нови неща. Освен това с течение на годините, това качество у Телеца не избледнява, а даже в противен случай пораства. Изглежда, че мъжът Телец може да прави секс непрекъснато. Той е мощен знак на земята. Телецът не разпознава виртуални взаимоотношения и е малко евентуално да устоя на връзки от разстояние.
Мъж Телец и Брак
За разлика от мъжа Овен, Телецът ще мисли дълго време, преди да реши да се ожени. Мъжът Телец е доста взискателен, деликатен и изборен в връзките с дамите. Ако направи, толкоз сериозна крачка в живота си като брак, Телецът ще е благонадежден и правилен брачен партньор. Той е в положение да даде на жена си чувство за непоклатимост и успокоение за бъдещето. Въпреки обстоятелството, че у дома е някак ленив, той се отдава на капризите на жена си. Обича, когато къщата е цялостна с посетители. Изисква подреденост, домакинство и добрина. Ако нещо липсва в фамилията, не бърза да се развежда - както постоянно, той деликатно ще претегли всичко. Размерността, от време на време достигаща скука, е признак на този зодиакален знак. Има потребност от същата умна и спокойна брачна половинка.
Съвети за дами

- Бъдете допустимо най-благородни;
- Трябва да умеете да посрещате посетители и да поддържате диалог за кариерата му;
- Красотата, интелигентността и послушанието са доста значими черти за избраницата му;
- Бъдете добра стопанка и вярна съпруга;
- Женствеността и сексуалността са вашето първо оръжие;
За мъжа зодия Телец, вие ще сте златна жена по всевъзможен метод, в случай че отговаряте на критериите нагоре!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР