Мъжът според зодията – ето кой партньор не е подходящ

...
Мъжът според зодията – ето кой партньор не е подходящ
Коментари Харесай

Подходящ ли е за вас партньорът според зодията му?

Мъжът съгласно зодията – ето кой сътрудник не е подобаващ за вас!

Момичетата постоянно обичат да идеализират своите избраници. Астролозите обаче разкриват кои мъже не са подобаващи за вас съгласно зодията им.

Овен
Въпреки обстоятелството, че представителите на Овен обичат да преобладават, това не дава обещание положителни връзки. Астролозите поучават да се избере равностоен сътрудник.

Телец
Представителите на тази зодия непрекъснато не помнят, че в една връзка би трябвало да слушат освен мислите си, само че и сърцето си. Астролозите ви поучават да спрете да претегляте плюсовете и минусите при избора на сътрудник.

Близнаци
Жените от тази зодия са сигурни, че идеалните сътрудници би трябвало да си наподобяват, само че звездите споделят друго. Представителите на Близнаци са подобаващи за спокойни и уравновесени мъже, които могат да възпламенят искрата във взаимоотношенията.

Рак
Представителите на тази зодия харесват самата концепция за връзка, а не техните сътрудници. Астролозите предлагат да се има поради, че единствено топли усеща не са задоволителни за мощна връзка.

Лъв
Представителите на тази зодия обичат сътрудниците си, както обичат себе си. В същото време те желаят да намерят ухажор, който да извърши най-тайните им фантазии.

Дева
Девите са фенове на контрола, срещайки се с човек, който въплъщава хаоса, те се стремят да възстановят реда. Астролозите обаче означават, че опитите за въвеждане на ред в живота на другите рядко са положителни.

Везни
Нежният пол, роден под знака на Везни, не може да си показа живота без обич. Представителите на този знак постоянно основават връзка с първия срещнат човек. Звездите поучават да изчакат подобаващия сътрудник.

Скорпион
Недостъпността притегля представителите на Скорпиона. Жените от тази зодия постоянно изпитват нещастна обич. Астролозите ни припомнят, че връзките би трябвало да бъдат приятни, а не мъчителни.

Стрелец
Стрелецът обича сътрудници с противоположни ползи. При развиването на връзките обаче дамите осъзнават, че са доста разнообразни с колегата. Звездите предлагат да изберете сътрудник, с който споделяте общи ползи.

Козирог
Представителите на тази зодия се влюбват единствено в мощни персони. Такива мъже може да почитат персоналното пространство на сътрудниците си, само че да подценяват страстите им. Това нервира представителите на Козирог.

Вижте още: Сиропиран сладкиш с пудинг

Водолей
Звездите припомнят на представителите на Водолей, че не би трябвало да имитират своите гласоподаватели. Това е главният проблем на представителите на тази зодия.

Риби
Рибите обичат да влагат цялото си сърце и душа във връзката. Но доста мъже могат да злоупотребяват с това.

Мъжът съгласно зодията има разнообразни ползи и визии за връзката.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР