Мъжът проговори пред Нова телевизия, като зояви, че нямал нищо

...
Мъжът проговори пред Нова телевизия, като зояви, че нямал нищо
Коментари Харесай

Скандал! Владо Плацентата, Който Преби Лекарка Вбеси Цяла България С Това, Което Каза!

Мъжът проговори пред Нова телевизия, като зояви, че нямал нищо общо с побоя.

По време на целия диалог Владимир Стоянов приказва за себе си в трето лице, като съобщи че бил удовлетворен от живота и се чувствал добре. Той е на независимост сега с мярка подписка.

" Мисля, че му е станало доста тъжно, това сигурно е ядосало родителя ", съобщи Стоянов за случилото, като по думите му доктор Гагова в действителност е нападнала родителя.

Наглостта му стигна още по-далеч, като съобщи, че нямало никакви доказателства за побой. " Ако се следва закона би трябвало да съм на независимост, заплатил съм обезщетение и би трябвало да се потърси сметка на тези хора. Не се усещам отговорен, не съм направил нищо неприятно на никой "

Той дефинира като несъответстващ въпрос, дали е направил това на лекарката поради плацентата. Има хора които са видели абсурда, само че не и багра. Според него майката на детето би трябвало да се радва на подобен татко. Няма някой, който да каже, че тя е била на пода и имало вреди. Според него доктор Гагова сама инценирала всичко, тъй като е умъртвила стволовите кафези на бебето.

Припомняме, че доктор Гагова бе открита в безсъзнание със строшен нос след нечовечен побой. Обвинен бе точно Владимир Стоянов, който е имал скандал с лекарката, като желал плацентата на бебето си, за стволовите кафези.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР