Мъжът, оцелял при взрив в дома си в петък, е

...
Мъжът, оцелял при взрив в дома си в петък, е
Коментари Харесай

Мъж скочи от четвъртия етаж на болница, след като оцеля при взрив дни по-рано

Мъжът, оживял при гърмеж в дома си в петък, е скочил от 4-тия етаж на болничното заведение, в която е бил настанен, предава.

72-годишният Величко, който в петък вечерта оцеля под отломките на триетажната си къща във вилна зона край Русе, скочи от 4-ия етаж на УМБАЛ „ Медика “.

Той е издебнал сестрата, когато не е била наоколо в отделението, и се е хвърлил във вътрешния двор. Мъжът е умрял на място.

Така се удостовери една от версиите, че гърмежът във вилата му, който избухна в петък вечерта, е бил в резултат на опит за самоубийство от страна на възрастния мъж. По неофициална информация, той е развил вентилите на трите газови бутилки, които са били на приземния етаж, най-вероятно с цел да се задуши от изпаренията. Вместо това обаче е избухнал гърмеж, който срути цялата къща. Оцеляха единствено покривът ѝ и притежателят, който бе изваден от пожарникарите под руините. Величко бе настанен в болница поради изгаряния, получени при гърмежа.
 
Според хора, които го познават, мъжът е имал здравословни проблеми от към месец. Три дни преди гърмежа е бил на доктор, след което се е затворил в себе си. Преди гърмежа е споделил пред близки, че „ се е погрижил за всичко “, без да прецизира какво има поради.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР