Мъжът отишъл в шоуто, за да докаже на годеницата си,

...
Мъжът отишъл в шоуто, за да докаже на годеницата си,
Коментари Харесай

Зрителите Онемяха! Всички Обожаваха Шоуто, Само Не И Това! Собственият Си Живот Отне Самият

Мъжът отишъл в шоуто, с цел да потвърди на годеницата си, че не ѝ е изневерявал, само че не съумял да издържи тест с детектора на лъжата, на който бил подложен по време на записа на шоуто.

Според околните му, 63-годишният Стивън Даймънд отишъл в шоуто с огромни очаквания. Той желал да усъвършенства връзките с годеницата си, която го подозирала в невярност.

Участието му в шоуто обаче, получило напълно непредвиден поврат.

След края на записа на епизода, който по този начин и не е излъчен по малкия екран, Диймънд липсващ за няколко дни.

Когато го разкрили, той бил мъртъв в дома си в Портсмут, Южна Англия. При полицейското следствие било открито, че мъжът се е самоубил.

Неговите близки са уверени, че повода да извърши сходно нещо е присъединяване му при Джереми Кайл. Според тях той не е могъл да понесе срама и унижението от неуспеха си и е бил предизвикан от водещия, който непрекъснато подмятал подигравателни реплики и се отнесъл с подигравка към историята му.

„ Ние сме дружно от две години. Макар че той се държеше като прасе с мен, аз го обичах. И му дадох доста шансове да се поправи ", споделя някогашната му избраница Джейн Калахан, за която Стивън щял да се дами, написа Факти.бг.

Инцидентът провокира бурни публични диспути във Англия, за това дали конфронтационните излъчвания имат място в телевизионния ефир.

„ Имайки поради сериозността на скорошните събития, взехме решение да спрем излъчването на „ Шоуто на Джереми Кайл “, се споделя в формалното изказване на Каролин Маккол, изпълнителен шеф на телевизионния оператор ITV.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР