Мъжът от Троян, работил като ски учител в Банско, е

...
Мъжът от Троян, работил като ски учител в Банско, е
Коментари Харесай

Излекуваният ски учител от Троян разказа за ужаса на коронавируса

Мъжът от Троян, работил като ски преподавател в Банско, е дал две негативни проби за COVID-19. Той към този момент е изписан от болничното заведение и сега си е у дома, оповестява bTV.

38-годишният Веселин Ангелов описа по какъв начин се е развило болестта при него. Той прекара две седмици в инфекциозното поделение в болничното заведение в Ловеч.

По думите му целият личен състав се държал ужасно. „ Искам да ги поздравя, макар че им бях първият случай, те се държаха все едно са го правили всякога “, добави мъжът.

Ски учителят изясни, че първата седмица положението ми е било много тежко. „ Няма да неистина, тъй като температурата не падаше, апропо нямах кашлица, потегли да се появява кашлица, дадоха ми сироп и тя изчезна. Моята болест мина без кашлица “, съобщи Веселин.

Ски учителят уточни, че четири дни е имал висока температура преди да потърси лекарска помощ.
„ Отидох в болничното заведение в Разлог да ми дадат антибиотик, тъй като се тормозих, че имам температура.

Те ме снимаха на рентген и видяха, че имам двустранна бронхопневмония “, сподели още той.
Мъжът описа, че е лекуван с три типа антибиотици.

Допълни, че е доста здрав физически и в никакъв случай не се е разболявал тежко. „ Положението в действителност е съществено, доста хора го подценяват “, безапелационен е Веселин.

Предстои му да остане под карантина у дома 28 дни. За този интервал той ще получи болничен лист. Мъжът посочи, че той към момента се води на работа и договорът му не е преустановен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР