Мъжът от тази зодия е готов да направи всичко, което

...
Мъжът от тази зодия е готов да направи всичко, което
Коментари Харесай

Мъжът от тази зодия е идеалният партньор: Неговата любов е чиста, истинска и специална

Мъжът от тази зодия е подготвен да направи всичко, което е належащо, с цел да усъвършенства света, в който живее. Той счита, че любовта е най-голямата мощ във Вселената и ловко знае да борави с нея. Често го подлагат на критика поради смяната в настроението, само че това е по този начин единствено тъй като тази зодия може да почувства всичко. Ключът се крие в общуването, в случай че желаете да избегнете различията, които могат да доведат до дисбаланс в любовната връзка.

Става дума за сантименталния Рак! Сладките думи и добре премислените изненади ще ви повдигнат до звездите, само че неразумните мнения и ненужното игнориране ще ви хвърлят в бездната на мрачни подозрения и мисли от вида: " С какво заслужих това? ". Не се изненадвайте, в случай че той има потребност да остане известно време самичък със своите мисли. Неговите страсти са толкоз мощни, че му е нужна изолираност от света, с цел да премисли всички усеща и да може да се върне към естественото.

Понякога може да сте комплицирани от способността му да бъде по едно и също време и свенлив и самоуверен. Трябва да бъдете доста търпеливи, в случай че желаете Ракът да се отърве от твърдата ризница, която го пази накърнимост. Много Раци се държат на разстояние от техните сътрудници, до момента в който не проучат задълбочено незнайната територия и до момента в който не се уверят, че са с верния човек, тъй като те не могат да желаят на половина. Въпреки че обожават спонтанността, Раците бягат от краткосрочните завършения, тъй като считат за подарък всеки обособен човек, който в действителност значи нещо за тях.

Представителите на този знак са доста изобретателни и откакто влезете в тяхното сърце, вечно ще останете запечатани в техния разум. Те ще ви дадат всичко, което имат, а в подмяна им е належащо доста малко, с цел да бъдат щастливи. Достатъчно е да се усещат сигурни и ценени от хората, които обичат.

Партньорът на Рака би трябвало да бъде сензитивен.

Неговият най-големият подарък е сърцето му. Той се бори за любовта, даже когато всички други са се отказали, тъй като той постоянно вижда оня бледен безоблачен лъч, който му споделя, че има светлина в тъмното.
Раците търсят непоклатимост макар че имат огромен авантюристичен дух. Те желаят да играят, да изследват и да търсят незнайното с човек, който знаят, че ще бъде тяхната защитна мрежа при положение на злополучие. Ще бъдат щастливи с човек, който е самонадеян и който ще предизвиква тяхното развиването и витален прогрес.

Родените в тази зодия са идеални сътрудници, когато става дума за обич, тъй като те имат вяра в приказките със благополучен край. Твърдо са уверени, че има безконечна обич и че двама влюбени могат да останат дружно вечно.

Тяхната обич е чиста, същинска и специфична. За страдание, на доста хора не им се има вяра, че има такава обич, тъй че когато я получат, я отхвърлят, тъй като не знаят какво да вършат с нея, или пък я одобряват за даденост.

Смелите хора, които са подготвени да изпитат любовта, която ще им подари огромното сърце на Рака, може би ще съумеят да видят чудото невидимо за останалите. И тогава, двамата влюбени ще се насладят на еуфоричната атмосфера, основана от техния искра, с който блестят единствено тези, които имат вяра в магията на личната си приказка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР