Мъжът от Банско, за чиято смърт се разбра по-рано днес,

...
Мъжът от Банско, за чиято смърт се разбра по-рано днес,
Коментари Харесай

Мъжът от Банско не е починал от коронавирус

Мъжът от Банско, за чиято гибел се разбра по-рано през днешния ден, не е умрял от ковид. Това оповестяват от Общинския спешен щаб в Банско.
" Резултатът от направената му проба с най-сигурния PCR тест за Covid-19 е негативен. Не дават отговор на истината спекулациите в медиите, че индивидът е умрял от ковид ", безапелационни са от щаба.
55-годишният банскалия издъхна по-рано през днешния ден в болничното заведение в Благоевград. Той беше посочен като 5-ата жертва на ковид у нас.
Според общинския щаб обаче мъжът е умрял от инфаркт. " Общинският спешен щаб сервира съболезнованията си и на фамилията и околните на младия ни съгражданин, умрял от инфаркт близо до Банско. За случая неотложно бяха известени всички институции. Предприети са дейности за определяне повода за ненадейната му гибел ", оповестиха от щаба.
По-рано bTV заяви за гибелта на 55-годишния мъж, апетитен за жертва на ковид. Според медията той е от Разлог, само че е работил на лифта в Банско.
Оказа се, че мъжът нито е от Разлог, нито има общо със ски зоната, а работи във фабрика за мебели в курортния град. " Този човек в никакъв случай не е работил в ски зона Банско ", безапелационни са от оператора на ски зоната в града – " Юлен ".
Общинският спешен щаб в Банско и " Юлен " изричат съболезнования на фамилията на умрелия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР