Мъжът, осъден за тормоз на Сандра Бълок през 2014 г.,

...
Мъжът, осъден за тормоз на Сандра Бълок през 2014 г.,
Коментари Харесай

Барикадиран у дома, лудият преследвач на Сандра Бълок се самоуби


Мъжът, наказан за тормоз на Сандра Бълок през 2014 година, се самоуби, откакто се затвори у дома в продължение на няколко часа.

В продължение на часове полицията се опитваше да го вразуми. Напразно. В сряда 42-годишният Джошуа Корбет се самоуби в дома си в Ла Кресента, в Калифорния. През 2014 година той бе наказан за закани и тормоз на американската актриса Сандра Бълок. По това време той бил влезнал в дома й, до момента в който звездата е била с четиригодишния си наследник. Актрисата паникьосана бързо е извикала помощ. "Аз съм скрита, имам охранителна врата, аз съм в съблекалнята". Това се чува от този диалог, оголен в медиите тогава.

От следствието излиза наяве, че мъжът е възнамерявал да я нападне полово. Между другото полицията е намерила в дома му две дузини оръжия и муниции, държани нелегално, напомня ABC. Десетгодишна заповед за задържане бе наложена на нападателя. Той също по този начин получи 5-годишна пробация и обвързване за полагане на грижи.

Полицията не уточни при какви условия е решила малко по-рано да отиде в дома му, само че съгласно ABC, индивидът е пропуснал една от неговите срещи при съдията на 23 април. Според уеб страницата TMZ Джошуа Корбет е бил настанен в психиатрична болница след осъждането му. Той е излязъл предходната година.

В сряда, до момента в който е бил заключен в дома си, е заплашил да убие присъстващите полицейски чиновници, изрично отказвайки да излезе. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР