Мъжът, обвинен, че е пребил сестра си до смърт в

...
Мъжът, обвинен, че е пребил сестра си до смърт в
Коментари Харесай

Борислав, задържан за убийството на сестра си: Беше пияница, но я обичах

Мъжът, упрекнат, че е пребил сестра си до гибел в Созопол в неделя, твърди, че тя пиела и била нападателна, само че я обичал. „ Наричах я " пияна свиня ", това не значи, че не я обичах . Напиваше се от 16-годишна и ставаше доста нападателна. Имаше цироза, доста пъти съм я прибирал от оня свят ", сподели през днешния ден в Окръжния съд в Бургас 55-годишният Борислав Стоянов, упрекнат за гибелта на сестра си. 49-годишната Десислава издъхна в бургаската болница на 19 юни т.г., откакто бе грубо пребита от брат си.

Мъжът, съгласно обвиняването я ритал в корема,  раздрал черния ѝ дроб и жлъчния мехур . Въпреки незабавната интервенция на лекарите, тя умряла. Срещу Стоянов, прочут като Боби Дебелия, е повдигнато обвиняване за причиняване на гибел по несъобразителност.

„ Това, което декларира прокуратурата, е неистина. Не съм я умъртвил. “, сподели той. По думите му сутринта на 17 юни двамата се скарали, тъй като сестра му пиела алкохол. Борислав твърди, че тя излязла от стаята, само че внезапно й прилошало. Той извикал кола за спешна помощ, по сестра му споделила, че се усеща по-добре . Наложило се да извика втора кола за спешна помощ .  Нарекъл сестра си „ пияна свиня “, а тя се разсърдила . Тогава, съгласно Стоянов, му налетяла на пердах, а той отвърнал на експанзията й.

Днес в съда Борислав се отхвърли от самопризнанията си. И съобщи, че когато бил свикан в полицията, кръвното му  било 220/110. Затова не знаел какво подписвал. Самият той изиска да бъде пуснат от ареста, тъй като имал 3-годишно дете от дамата, с която живеел, и желал да се грижи за него.

Съдът в последна сметка му наложи непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража ". 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР