Мъжът на Славена Вътова не я поглежда, издадоха пред HotArena

...
Мъжът на Славена Вътова не я поглежда, издадоха пред HotArena
Коментари Харесай

Мъка! Съпругът на известна тв водеща не я поглежда СНИМКА

Мъжът на Славена Вътова не я поглежда, издадоха пред HotArena познати на фамилията. Милионерът Юлиян Цолов изглеждал отегчен до гибел от своята красива половинка. Вместо да се занимава с нея, той постоянно търсел други неща, с които да разнообразява сивото си всекидневие.

Съседи на към момента младото семейство Цолови описаха, че било същинска необичайност да видиш Мис България да беседва със своя мъж. Двамата нормално ходели по улиците безмълвно, като най-често той вървял няколко крачки настрана или пред Славена, без даже да се оглежда дали тя е наоколо. Вътова или се занимавала с двете им дъщери, в случай че девойките са излезли с тях, или говорела по телефона, или се оглеждала напразно във витрините на магазините и заведенията, край които минавали. Рядко ги виждат да се прегръщат или целуват на обществено място, в случай че не ги снимат, въпреки че са женени едвам от 4 години.

„ Той не ѝ обръща никакво внимание. Все едно не е с нея ”, разясняват познати на фамилията. Според тях единственото нещо, което Цолов цени в своята брачна половинка, е че му е родила две деца. „ Ако не беше забременяла, той несъмнено в никакъв случай няма да се ожени за Славена ”, считат съседите. И напомнят, че бракът е подписан при напреднала бременност на булката.

Макар да не обгрижва своята половинка, както прилича на жених, Юлиян въпреки всичко продължавал да ѝ бъде правилен, настояват познати на някогашния топброкер, задържан преди години в Съединени американски щати по обвиняване за осъществяване на измами при продажба на скъпи бумаги. Той е наказан на 4 години затвор, година и половина от които са поради бягство в Марбея, до момента в който е бил пуснат под гаранция. 46-годишният Юлиян бил отегчен от изкусителките, подготвени да спят с него единствено поради парите му, и предпочитал да е правилен на брачната половинка си. Всъщност свалките в никакъв случай не са били негова уязвимост, считат познати на предприемача.

Това, което същински го вълнувало още от най-ранната му младост, било печеленето на пари и триумфите в бизнеса. Именно по тази причина се решил да се задоми чак на 42 години и то за жена, която към този момент била бременна от него.

Говори се, че Цолов гледал на Славена повече като на своя подопечна, за която би трябвало да се грижи, в сравнение с като на пълновръстен сътрудник в живота си.

Да задоволява прищевките ѝ за него било съвсем същото като да купува играчки за двете си дъщери. Именно по тази причина ѝ подарил вилата в Майорка, за която „ Уикенд ” писа, а откогато са женени, Вътова ненадейно стартира да се радва на всевъзможни телевизионни изяви, с които се усеща звезда. Последното ѝ завладяване в това отношение е съдийското място в шоуто на Би Ти Ви „ България търси гений ”, за което надали има човек в страната, който счита, че е почтена. Говори се, че всички тези оферти се дължали на въздействието на Цолов. Той правел сходни жестове към жена си главно с цел да задоволи персоналното си его и да потвърди въздействието си самичък пред себе си.

На всички прави усещане, че пред диалозите с 30-годишната миска милионерът избира да поддържа връзка с хора на своята възраст, със сходно състояние и интелектуално равнище. С тях най-често разисква международната стопанска система и политика и деловите въпроси, от които зависят персоналният му бизнес.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР