Мъжът на попфолк изпълнителката Джина Стоева се нахвърлил на колегата

...
Мъжът на попфолк изпълнителката Джина Стоева се нахвърлил на колегата
Коментари Харесай

Джина потвърди: Мъжът ми счупи чаша в лицето на Джордан!

Мъжът на попфолк изпълнителката Джина Стоева се нахвърлил на сътрудника й Джордан разбивайки кристална чаша в лицето му. Инцидентът се случил по време на детско празненство за първия рожден ден на сина на Деси Слава – Борис.

Пред „ Телеграф “ Джина признава за свадата и прецизира, че от дълго време не живее с бащата на щерка си.

„ В деня, в който беше рождения ден на сина на Деси Слава, имахме ангажимент към детето и той непринудено реши да пристигна с нас. Не възразих, тъй като не видях нищо неприятно. Стояхме 2-3 часа. Когато взехме решение да си тръгваме аз поръчах такси, споделих „ сбогом “ и се запътих към детския център, който е отвън залата, да облека и взема Ивая. В този миг е станало спречкването сред него и Джордан, на което аз не бях очевидец. Забелязах паниката и, че група от гостите излизат от заведението. Сметнах, че е най-добре да си тръгнем, с цел да не скапваме празника. Но незабавно щ=ом се прибрах звъннах на Джордан, който ме увери, че е добре. След което звъннах и на Деси Слава, с цел да се извиня и на нея “, споделя Джина.

Мъжът на Джина Стоева – Григор, по прякор Люляка, прекалил с алкохола и почнал да наскърбява гостите. Първа си тръгнала Галена, последвана от Емануела и Джордан. Люляка хвърлил чаша и съумял да окървави лицето на артиста.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР