Мъжът на модната шефка Ивет Григорова – Атанас Минев, е

...
Мъжът на модната шефка Ивет Григорова – Атанас Минев, е
Коментари Харесай

Младият жребец на Ивет Григорова се бута в политиката

Мъжът на стилната шефка Ивет Григорова – Атанас Минев, е решил да се опитва в политиката. Той е претендент за кмет на столичния регион „ Лозенец ”. Според осведомени точно половинката му го e подкрепила и насърчила да се развива в това занятие. Те са дружно от 5 години. Въпреки че мнозина не имаха вяра в триумфа на връзката им, сега тя процъфтява.
Ето какво разгласи Атанас в обществената мрежа: „ Визам в конкуренцията за кмет на регион „ Лозенец ” като самостоятелен претендент, повдигнат от предприемчив комитет и подсилен от партии и локални обединения. Решението ми не беше елементарно, само че е добре премислено. Тези, които ме познават, знаят къде съм израснал, къде не преставам да пребивавам и какви борби сме водили за региона. Трудностите в никакъв случай не са ме плашили. Наясно съм пред какво сме изправени и че няма да бъде елементарно. С почитание и признателност за поддръжката! ”

Преди няколко години Ивет Григорова се раздели с втория си брачен партньор – интериорния дизайнер Евгени, и заживя под един покрив с Минев. Отношенията им започнаха като извънбрачна случка, само че след това станаха съществени. Блондинката не крие, че към момента е доста хлътнала по настоящия си мъж. До ден сегашен ѝ се коства нелогично, че такава обич я е споходила в по-късна възраст. Тя към този момент е трансферирала 50-те, радва се и на внук от огромната си щерка Луиза Григорова, само че не се усеща като застаряваща баба, а продължава да се любува на живота.

Ивет е разказвала, че с Атанас са се срещнали в столично заведение и той е направил първата крачка. „ Видях я в един ресторант. Знаех коя е, несъмнено. Направи ми доста хубаво усещане, доста усмихната, доста красива. Изпратих й покана за другарство във фейсбук и по-късно й написах известие ", коментирал е претендентът за кмет.

Модната шефка също се е изказвала ласкаво за него: „ Той има доста качества и нещата станаха последователно. За любовта няма определение, а за самото влюбване считам, че няма действително пояснение. Тук няма въпроси от вида на „ по какъв начин ” и „ за какво ”, това просто се случва. Наско ме завоюва с доста качества, той е моята половинка, продължение на всичко това, което съм търсила. Ние имаме доста общи ползи, мислим по един и същи метод, гоним едни и същи цели. Чувстваме се щастливи дружно ”

Първоначално Григорова не обръщала чак такова внимание на Атанас и отговаряла сбито на известията му. Той обаче се оказал напорист и с течение на времето се сближили. Установили, че имат доста общи черти в характерите, а и взаимно се допълвали.

Минев в никакъв случай не е бил женен, нито има деца. В началото на връзката им Ивет изявила предпочитание да го подари с правоприемник „ Ако е писано, ще се случи! ”, коментирала е русокоската в свои изявленията. За страдание, фантазията ѝ за още едно дете по този начин и не се реализира.

Откакто се разведе, стилната шефка е в много обтегнати връзки с някогашния си брачен партньор Евгени, от който има 20-годишна щерка на име Кристина. Интериорният дизайнер не желаел да вижда Григорова и отказвал да поддържа връзка с нея. Той я ненавиждал поради изневярата ѝ с Атанас и даже след толкоз време още не намирал сили да й елементарни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР