Мъжът на манекенката разстрелян пред очите ѝ Бившата моделка Росица

...
Мъжът на манекенката разстрелян пред очите ѝ Бившата моделка Росица
Коментари Харесай

Новата жена на Боби Манекена - вдовица

Мъжът на манекенката разстрелян пред очите ѝ

Бившата моделка Росица Черногорова още веднъж стана обект на медиен интерес откакто преди седмица се венча за предприемача Борислав Желязков, по-известен с прякора си Боби Манекена. Красивата русокоска и мачото са дружно от към 2 години, като през март подписаха в гражданското, а в края на август направиха църковния обред и купона за сватбата им, която се състоя в Приморско. Животът на манекенката от близкото минало е заслужен за сериал.

Красавицата остана вдовица едвам на 35 години. Съпругът ѝ Димитър Стоянов-Лудия бе разстрелян пред очите ѝ на 14 януари 2015 година с ловна пушка пред кооперацията, в която живееха в Пловдив. Стоянов издъхна на път за болничното заведение. Те имат две деца - наследник Атанас (на 14 г.) и дъщеричка Даяна (на 12 г.), които Роси отглежда сама след кончината на мъжа си. И до през днешния ден обвинен за убийството няма, а околните му чакат правдивост. Всеки ден живеят с вярата, че килърът ще бъде хванат и ще получи доживотна присъда.

Димитър Стоянов навлиза в спорта с бокса. Талантът му си личи в шампионатите за дилетанти в Слънчев бряг, където се състезава в категория до 91 кг. На кръга е неразумно самоуверен, без значение кой е отсреща. Това е и повода да му бъде лепнат прякорът Лудия. Изправял се е на кръга и против Кубрат Пулев и даже го е победил. Биографията му продължава с присъединяване на ММА боеве, като Димитър Стоянов е един от първите у нас, които провеждат и внедряват сходни зрелищни борби в Пловдив, писа Уикенд.

Арена на битките, които са оптимално близки до уличния пердах, са палатите в панаира. Самият Стоянов влиза в борби с към този момент известни майстори на бойните спортове.

Безпаричието в аматьорски бокс принуждава Димитър Стоянов да си откри работа като охранител на нощни клубове и се пренасочи към ММА-боевете. Така си основава контакти със знакови фигури от родния ъндърграунд. След като стопира да се бие, Стоянов минава в различен бизнес. Отваря заложна къща и стартира да дава пари против рента. Въпреки смяната, не зарязва спорта. Всекидневно тренира и поддържа фигурата си, става зам.-шеф на Федерацията по шу-ту.  По това време съумява да смъкна Роси и двамата основават семейство. Черногорова е една от най-красивите български моделки. Дългокраката хубавица става част от първото потомство манекенки, които всеобщо получават задължения от непознати организации. Преди това са единици девойките, съумели да пробият зад граница. Но с времето източноевропейките стават все по-търсени и българките стартират да крачат по стилните сцени из целия свят, да снимат за списания и каталози, да вземат участие в реклами. Заради задължения в продължение на няколко години Роси Черногорова прекарва повече време в чужбина, в сравнение с в България. Работи за водещ и фешън къщи в Швейцария, Германия, Испания, Италия, Турция. Пътува до Южна Африка. Повече от 10 години момичето с впечатляващи сини очи гради сполучлива кариера. Синеоката хубавица е работила с множеството български дизайнери, лицето й се появява и в доста реклами. Заради изваяната  фигура постоянно театралничи, представяйки долни дрехи.

В пика на славата си синеоката хубавица се е пробвала като тв водеща в несъществуващата към този момент телевизия „ Ютилисима ”, където е имало състезания за водещи и редактори на здравни, кулинарни и фешън излъчвания. Тя е кандидатствала за водещ на фешън, само че не е утвърдена взема решение да си продължи с модата. Супер сполучливата си кариера прекъсва точно поради Димитър Стоянов. Той е повода известната манекенка да напусне дома си в София, където е родена, и да се реалокира в Пловдив. През 2008 година се ражда синът им Наско. През 2010 година Роси става майка и на дъщеричка, която със брачна половинка си кръщават Даяна. За дребната принцеса всички споделят, че е одрала кожата на майка си и е взела същите сини очи.

Скрила се от светлините на прожекторите, Роси съумява да опази в загадка и двете си бременности съвсем до последните месеци. В дребното изявленията, които дава, откакто се отдава на майчинството, тя признава, че поради фамилията си е поставила завършек на модата. Твърди, че децата и мъжът до нея са най-важното и красиво нещо в живота й. Според комшии Митьо Лудия бил грижлив татко и лоялен брачен партньор. Семейството живеело пищно и поддържало положителни връзки с всички от кооперацията.

14 януари 2015 година обаче прекатурва вечно живота на околните на Стоянов. Както всеки ден, той тренира във фитнеса. Там е дружно със брачната половинка си. Вечерта има среща. Всичко минава обикновено. На метри от блока в парк „ Лаута “, в който Стоянов живее, го чакат убийци. Часът е към 19,30. Спортистът се прибира към модерната постройка против картинг пистата.  Килърите го дебнат в мрака, скрити в парка. За изтезанието са подготвили пушка двуцевка за наедрял дивеч, 12-и диаметър. Лудият към този момент е на метри от входа на жилището си, когато проехтяват изстрели. Първият не съумява да повали мускулестия и наедрял мъж, само че идващите попадат в гърдите и в шията. Стоянов пада на земята. Екзекуцията завършва за секунди. Убийците се отдръпват с мръсна газ с " Ауди А4 ".  Клиентите на близкия италиански ресторант в началото не реагират, защото помислили, че става въпрос за гърмежи от пирати. Тези обаче, които са били на първия етаж и инцидентни минувачи, ясно разграничават изстрели и звънят в полицията и на спешна помощ. Пристигналите на място медици работят стремително, само че макар положените старания простреляният състезател няма късмет да бъде избавен.

Съпругата му е в потрес и не може да одобри, че обичаният й е умрял. Полицията предизвестява моделката, че е добре с децата й да „ изчезнат ” за известно време и да не живеят в дома си в Пловдив и тя се вслушва с препоръките им, като за известно време се покри. Младата вдовица се отдава на невръстните си деца и посвещава цялото си време на тях, като през свободното си време спортува и поддържа външния си тип, който е незабравим и до през днешния ден.

43-годишната моделка и до през днешния ден наподобява ослепително и кара мъжете да се обръщат след нея, а през 90-те години родните богаташи и мутри се надпреварваха кой ще я впечатли и завоюва. Вдовица Роси изкара няколко години в печал, само че по-късно реши да се завърне в родната София, където да подреди и продължи живота си. Именно с прибирането си в столицата се е срещнала и залюбила с Боби Манекена, с който се познавали от много години. Роси е дефилирала доста пъти на една сцена с някогашната му жена Маги Желязкова, която към този момент се показва като Сидерова. Двете някогашни колежки са в положителни връзки, като Магдалена даже участва на сватбата на някогашния си и новата му половинка. За разлика от Маги, която наблъска лицето си с филъри и ботокс, Росица към момента разчита на естествената си хубост, като единствената й е промяна е силиконов бюст.

Боби Манекена и хубавицата съумяха да опазят връзката си надалеч от медиите, като настоящи фотоси изтекоха само от сватбата им. Двойката не планува да има свои деца, а да се радват на трите си общи рожби. Припомняме, че Желязков има наследник, който носи неговото име и е към този момент над 20-годишен. Маги и Боби се разведоха през 2016 година, а брюнетката подвигна втора женитба с сегашния си брачен партньор Георги Сидеров през есента на 2017 година Днес двамата някогашни съпрузи са щастливи, само че поотделно.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР