Мъжът на Гала буквално я е спасил от уволнение. Въпреки

...
Мъжът на Гала буквално я е спасил от уволнение. Въпреки
Коментари Харесай

Разкритие: Стефан спасил любимата си Гала от кошмар, "На кафе" можеше да е история

Мъжът на Гала безусловно я е избавил от уволняване. Въпреки че нервира множеството фенове, Стефан е нараснал рейтинга на предаването „ На кафе ” сензитивно, като по този метод е предотвратил свалянето на утринното шоу от ефира на Нова телевизия, написа " Уикенд ".
От 12 години Стефан и Гала живеят под един покрив, а от 5 месеца са двойка и на телевизионния екран. На 7 септември водещата откри новия сезон на утринното предаване „ На кафе” дружно с обичания си мъж.

Оказва се обаче, че точно появяването на Стефан е избавила ниския рейтинг на „ На кафе”. Гледаемостта на утринното предаване била спаднала съществено и продуцентите се чудели по какъв начин да го освежат. Зрителите не били изключително впечатлени от новите декори, по тази причина от екипа решили да разнообразят предаването с нов екранен сътрудник. Идеята била Гала да води дружно с него някои от сегментите, да спорят и да се майтапят, импровизирайки. Заедно с водещата били разисквани няколко имена на известни артисти и водещи, имало даже срещи и проби с претендентите. Точно два дни преди началото на новия сезон, на режисьорката Тара Нури й хрумнало, че половинката в живота на Гала най-добре ще й пасне на дребния екран. Това се оказало сполучлив ход и „ На кафе” отново взело преднина пред конкурентното „ Тази сутрин” на bTV .

Интересът на медиите към персоналния им живот бил прекомерно огромен, а това предвещавало голям рейтинг. Стефан пък всяка заран карал с колата си Гала до Нови хан, където се снима „ На кафе” и постоянно оставал до финала на предаването. Бил в течение на целия снимачен развой, екипът го познавал и бил наясно с опциите му.

Мъжът на Гала прибирал заплата от 3000 лева , която била много по-скромна от парите, които получавала неговата житейска и екранна половинка. Макар че към този момент са на един екран, Стефан продължавал да съблюдава традицията и да изпраща любовни есемеси на Гала след всяко предаване.

Занимавам се с произвеждане и търговия на мед и пчелни артикули. Не ме нервира, че всички ме назовават мъжа на Гала. Някои споделят, че тя ме е набутала в предаването. Аз не виждам никакво споразумяване, въртя се на сериозен шиш ”, ядосва се на мненията по собствен адрес Стефан.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР