Мъжът на Гала – Стефан Николов, е прекарал детските си

...
Мъжът на Гала – Стефан Николов, е прекарал детските си
Коментари Харесай

Стефан на Гала призна коя е най-голямата болка в живота му

Мъжът на Гала – Стефан Николов, е прекарал детските си години в Албания. Бизнесменът, който е апетитен за един от любимците да завоюва „ ВИП Брадър “, живял две години в столицата Тирана.

Престоят в чужбина се наложил, защото дребният Николов не желал да върви на градина, а родителите му трябвало да работят. Затова го изпратили в Албания при баба му и дядо му, който работил там по дипломатическа линия, твърди в. „ Галерия “.

Той в действителност е един от най-важните хора в живота на днешния предприемач и е индивидът, който го е запалил по лова. И до момента съквартирантът намира време за заниманието си, а най-големият му трофей е елен лопатар. Дядо му по този начин и не съумява да го види като ловджия, защото умира през 1997 година

По-тежка за Стефан е кончината на баба му през 2012 година Любимият й внук отива да я поздрави точно на Великден и да се чукнат с яйцата, са единствено часове по-късно старата жена си отива от този свят. Фаталното събитие се случва единствено ден преди рождения ден на Николов, който и до през днешния ден държи на видно място в дома си фотография с непрежалимата си баба.

Първоначално Стефан е навлязъл в търговията, продавайки мобилни телефони, въртял е покер организация, а преди 8 години с негов другар основават първия уебсайт за електрически автомобили. Имат и личен хардуерен артикул – българска зарядна станция, създадена напълно от тях. Най-голямата тръпка на Стефан обаче са пчелите. Основният му бизнес е произвеждане и търговия на пчелен мед. Има 800 кошера, а задачата му е до 5 години да ги направи 3000.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР