Мъжът на евродепутатката Елена Йончева е претърпял тежък инцидент преди

...
Мъжът на евродепутатката Елена Йончева е претърпял тежък инцидент преди
Коментари Харесай

Тежък инцидент с мъжа на Елена Йончева

Мъжът на евродепутатката Елена Йончева е претърпял тежък случай преди две седмици, написа в новия си брой таблоидът " Уикенд ". Според вестника, проектант Пламен Тодоров едвам не е изгубил живота си, когато камион се блъснал в автомобила му на автомагистралата. Тодоров е изпаднал в кома и възобновяване му към момента продължава.

Според обявата, Пламен пътувал към Ямбол по работа със своя колежка, когато отбил в спешната лента, с цел да си почине от шофирането за малко. Тогава по шосето се задал голям тир, чийто лидер бил задрямал зад кормилото, и се забил право в колата на Тодоров. Спътничката му извадила шанс и се отървала без физически контузии, но архитектът потърпевш доста тежко. Той безусловно на косъм се е разминал със гибелта. Нараняванията му били най-много в региона на главата и няколко дни бил в кома. Архитект Тодор минал през съществени интервенции и за благополучие, към момента е жив, само че възобновяване му продължава. Заради черепно-мозъчните контузии той имал проблеми с говора и краткосрочната памет – въобще не си спомнял последните дни преди злополуката. В момента заплаха за живота му обаче няма.

Арх. Пламен Тодоров има 4-годишен наследник от връзката си с някогашната журналистка и сегашна евродепутатка Елена Йончева. Малкият Теодор живее с майка си в Брюксел. Според изявления в жълти издания, двамата от известно време са разграничени. Йончева не разяснява персоналния си живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР