Мъжът на Елена Йончева е заложил общия им дом в

...
Мъжът на Елена Йончева е заложил общия им дом в
Коментари Харесай

Мъжът на Елена Йончева заложил къщата им в Бояна

Мъжът на Елена Йончева е заложил общия им дом в столичния квартал „ Бояна “ против заем.

Архитект Пламен Тодоров е теглил ипотечен заем на стойност 152 800 лв., като не е ясно с каква тъкмо цел е осъществена договорката. Близки до депутатката от Българска социалистическа партия издават, че в последно време бизнесът на колегата й със строителството и интериорен дизайн замирал и той се нуждаел от сериозна финансова инжекция, с цел да го рестартира, писа „ Ретро “.

Титуляр по големия заем е Пламен, а Елена се явява негов поръчител. Това обаче автоматизирано изключва слуховете, че двамата са се разделили и към този момент не разделят общ покрив, защото условието на банката при отпущането на сходни заеми е или да има брак, или фактическо общуване на фамилни начала. Въпреки че двамата нямали особени терзания дали ще съумеят да погасят задължението си, въпреки всичко съществувала действителна заплаха банката да им вземе парцела, по тази причина Елена не губела време и това лято хвърлила много пари, с цел да ремонтира моминския си апартамент, въпреки данните от данъчната й декларация да сочат, че е затънала в задължения.

Журналистката е заявила, че изплаща три заема към ДСК за общата сума от 232 800 лв., като най-големият от тях е ипотечният, теглен дружно с мъжа й.

Спестяванията й пък възлизали едвам на 17 691 лв., те са от работата й като квестор в Народното събрание. От друга стопанска активност Йончева имала спестени 22 584 лв., а мъжът й – 26 бона.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР