Мъжът ми Николай не е никакъв подпалвач, не е престъпник,

...
Мъжът ми Николай не е никакъв подпалвач, не е престъпник,
Коментари Харесай

След тежко престъпление срещу петрички бизнесмени: Съпругата на уличения в палеж Кольо Ликсоро направи шокиращи признания

Мъжът ми Николай не е никакъв подпалвач, не е нарушител, няма нищо общо с палежа на колата на Кирил Тодоров и брачната половинка му Соня. Съпругът ми има паническо разстройство, след побой в полицията преди години, и е бил заставен да признае завчера нещо, което не е направил. Това съобщи Снежана, съпруга на уличения в палеж на автомобил Николай с прякор Ликсоро.

Припомняме, че на 27 против 28 април колата на бизнес фамилията Кирил и Соня Тодорови избухна в пламъци, които доближиха до терасата на къщата им. Ден по-късно служителите на реда арестуваха заподозряния в палежа Кольо Ликсоро, а в полицията е била и брачната половинка му Снежана, която се свърза с нас и описа потресаващи неща по случая. Разказа ги през сълзи, потвърждавайки, че може да потвърди всяка дума от нейната истина.

" Синът на братовчедка ми Соня от първия и брак, Красимир от село Припечене, стреля в лицето на брачна половинка ми Николай на 28 сутринта, към 09.30. Стрелял с газов револвер.. Очите на мъжа ми бяха кръвясали след стрелбата. Това се случва часове, откакто е запалена колата на фамилията на братовчедка ми Соня и мъжа и Кирил. Аз бях в полицията да давам показания, където разбрах, че ще ме разпитват за палеж на колата на фамилията по тяхна тъжба. Съпругът ми също е разпитван и по този начин е оплетен от служителите на реда, че е признал, че е направил закононарушението. Направил го е от боязън. Те му споделили, че в случай че признае, ще го пуснат вкъщи, ще избави и мен и той е направил признания. С документи мога да потвърдя, че брачният партньор ми е употребен и използван, поради здравословните проблеми, които има ", съобщи Соня пред struma.com.

" През 1996 година, мъжът ми бе пребит от служители на реда, беше доста тежко тогава, безусловно го бяха смлели от пердах, без причина, почтен и това се потвърди в съда.. От този миг обаче, до през днешния ден, той ми има паническо разстройство, боязън от полицията, лекува се от тези страхове с години. И като са го вкарали в полицията мога да си показва какъв брой е бил шокиран и ужасяващ. Не е мислил какво приказва, единствено и единствено да излезе от там. Прибра се в къщи, седна на стола и ми показа: Направих огромна нелепост, споделих неща, които не са правилни, признах, че аз съм запалил колата " Направо онемях, запитвам го " бе за какво си направил по този начин ", а той ми отговори: Знаеш, че изпитвам смут от полиция, желаех да изляза бързо, те по този начин ми споделиха и аз без да мисля признах, нещо, което не съм направил ", добави Снежана през сълзи. " Всичко е поради парцел, който братовчедка ми от дълго време искаше да вземе, помещение 52 квадрата в центъра, е при арбитър реализатор. Обявен бе търг и ние искахме да си го откупим, бяхме събрали паричките и чакахме датата на търга. Освен фамилията на братовчедка ми имаше и различен кандидат-купувач, индивидът ни откри и ни попита, " в случай че си го желаете, аз няма да вземам участие в търга ". Обадих се на Кирил и го помолих и той да се откаже и по този начин ние още веднъж да си го купим. Този парцел е доста скъп за мен, първият ми фризьорски салон... Киро даде обещание да пристигна пред съда и да се откаже, само че не пристигна.. Звъннах на Соня, а тя в прав текст ми съобщи, че няма да се откаже и ще има нашия парцел. Казах и, че Господ гледа, молих я по какъв начин ли не, само че тя отхвърли. Беше ми доста тежко. Нито съм се карала с нея, нито съм я обиждала, или заплашвала. По скоро аз бях заплашвана от сина и Красимир, даже като бях в полицията, това момче, се обади и ме наричаше с грозни думи и закани, които чуха и служителите на реда... Той беше арестуван за стрелбата по мъжа ми и като го освободиха не спря да ми звъни по телефона.... ", добави дамата.

" В доста страшна история ни забъркаха тези хора, доста страшна.. Роднини, Кръв!, Та Соня е моя първа братовчедка, от една кръв сме, а вижте какво ни предизвикаха. Пуснала тъжба и ни обвинила, че е брачният партньор ми.... Вярвам на съда, не знам какви са доказателствата на полицията против нашето семейство, само че откровено се надявам истината да излезе нескрито.. Николай не е подпалвач, той се трансформира в жертва на роднинска лакомия и безсърдечност ", сподели още Снежана.

Разследващите от Петрич са безапелационни, че имат нужните доказателства, против подпалвача. А той е: Николай Ликсоро... Случаят е без казус, Палеж, оголен за часове. Нарекохме дейностите на полицията - УДАР! Защото разкриването на този вид закононарушения е най-тежко, пожарът не оставя следи, по тази причина са съвсем неразкриваеми. В случая обаче има Самопризнания. Как Снежана и Николай ще потвърдят, че са почтени, по какъв начин ще паднат тези признания пред съда и задоволително надеждни ли са доказателствата, събрани от полицията против него?! Всичко това ще стане ясно в правосъдна зала, където като обвинен ще влезе Николай - Ликсоро!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР