Мъжът ми изневерява с моя приятелка от работата. Това е

...
Мъжът ми изневерява с моя приятелка от работата. Това е
Коментари Харесай

След преживяния стрес получих силен косопад

Мъжът ми изневерява с моя другарка от работата. Това е последната жена, за която бих се сетила.

Никога не съм мислила, че ще кажа това. Но любовницата на брачна половинка ми открадна косми от косата ми. Всичко това се случи, когато ги заварих дружно. Не стига че мъжът ми изневерява, само че избра да не изясняваме нищо. Събра си нещата и си потегли. След това започнах да имам мощен косопад.

Буквално започнах да оплешивявам. Всеки ден по гребена оставаха цели кичури коса и това доста ме плашеше. Отидох на доктор.

Лекарят ми изясни, че това е реакция на напрежението и ми предписа успокоителни.

Лекарствата не помогнаха. Косата продължаваше да пада, а аз падах все по-дълбоко в бездната на отчаянието. С моите приятелки взехме решение да отидем на спа. На входа не ме пуснаха, тъй като съм щяла да изплаша клиентите с моята падаща коса.

Трябваше да опиша на приятелките си всичко. Мислех, че ще стартират да се срамят и да ме заобикалят. Но вместо това те демонстрираха състрадание и ми споделиха при кой доктор да отида. Предписа ми витамини. Приятелките ми ме заведоха при нов коафьор.

Бях решена да се откажа от прическата и вместо това да си купя хубава перука.

„ Не ти би трябвало перука “ – разубеди ме стилистът.

Докато седях на стола и следих придвижването на ножиците в отражението на огледалото, телефонът ми извибрира в джоба. Получих известие от брачна половинка ми. Той искаше амнистия. Не отговорих и блокирах номера му. Въпреки че не ми беше прелестно, душата ми се почувства по-добре.

Когато фризьорът завърши, не можех да допускам на очите си. В огледалото ме гледаше жена, която трансформира уязвимостта си в хубост и реши да продължи напред.

Вижте още: На 47 години сама, без деца и без брачен партньор

“Скъпа, изглеждаш необикновено! ” – извикаха приятелките ми и радостно плеснаха с ръце. Едва скрих сълзите си.

“Благодаря ви девойки! ”

Нещо ми подсказа, че всичко ще бъде наред.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР