Мъжът, който в новогодишната нощ се вряза умишлено с лек

...
Мъжът, който в новогодишната нощ се вряза умишлено с лек
Коментари Харесай

Мъжът, врязал се умишлено с кола в чужденци в новогодишната нощ в Германия, остава в ареста

Мъжът, който в новогодишната нощ се вряза съзнателно с лек автомобил в чужденци в Германия, остава в предварителния арест по обвинявания в опит за ликвидиране, постанови през днешния ден немски съд, предадоха международните организации.

Петдесетгодишният немец, хранещ злоба към чужденците, насочил колата си с огромна скорост към групи хора, празнуващи Нова година на улици в градовете Ботроп и Есен, Западна Германия. Той беше задържан в нощта на 31 декември против 1 януари.

По последни данни броят на ранените при двете офанзиви е 8. Сред тях са момче на 4 години и неговата 29-годишна майка, която е от афганистански генезис, както и 10-годишно сирийско момиче. Четиридесет и шест годишна сирийка също е измежду ранените. Тя беше в тежко положение, само че бе оперирана и в този момент животът ѝ е вън от заплаха.герма

Водачът на автомобила, който има душевен проблеми, е имал ясното желание да убива чужденци, сподели през вчерашния ден вътрешният министър на провинция Северен Рейн - Вестфалия Херберт Ройл. Мъжът, който от години е незает, споделил пред служители на реда откакто бил задържан, че многото чужденци са проблем за Германия, който той желае да реши.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР