Мъжът, който удари съпруга на председателя на Камарата на представителите

...
Мъжът, който удари съпруга на председателя на Камарата на представителите
Коментари Харесай

„Не е било случайно“: Обвиняват в опит за убийство мъжа, нападнал Пол Пелоси

Мъжът, който удари брачна половинка на ръководителя на Камарата на представителите на Съединени американски щати Нанси Пелоси с чук по главата, ще бъде упрекнат в опит за ликвидиране, заяви прокуратурата в Сан Францинско.

Извършителят е проникнал в дома на двойкатав петък и е извикал " Къде е Нанси? ", по-късно удря 82-годишния Пол Пелоси по главата с чук.

Нанси Пелоси е била във Вашингтон по време на нападението, само че е отлетяла за Сан Франциско след случая, с цел да бъде със брачна половинка си.

Състоянието на Пол Пелоси се усъвършенства

Нанси Пелоси разказа себе си и фамилията си като " травматизирани ". " Нашите деца, нашите внуци и аз сме с разрушено сърце и травматизирани от животозастрашаващата офанзива ", написа тя в Туитър. " Благодарни сме за бързата реакция от страна на правоприлагащите и незабавните служби и животоспасяващата здравна помощ " Твърди се, че положението на Пол Пелоси се е подобрило.

По информация наначалника на полициятав Сан Франциско Уилям Скот всеоще не е известно какво е провокирало кражбата с щурм в къщата. „ Знаем, че това не е съвпадане “, съобщи той на конференция.

42-годишният причинител е влезнал в къщата на Пелоси през задна врата. Въздушни фотоси демонстрират счупено стъкло в задната част на къщата.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи пред кореспонденти в Уилмингтън, Делауеър, в събота, че брачният партньор на Пелоси в този момент е по-добре и офанзивата явно е ориентирана към Нанси.

Демократката Пелоси е честа цел на вербални офанзиви от страна на американската политическа десница.Като ръководител на Камарата на представителите Пелоси сега е номер три в щата след президента Джо Байдън и вицепрезидента Камала Харис.

9625 случая, разследвани през 2021 г

Заплахите против депутати републиканци и демократи са се нараснали фрапантно. Полицията на Капитолия заяви, че е разследвала 9625 случая през 2021 година, което е съвсем три пъти повече от броя през 2017 година

Пол Пелоси, който притежавафирма за недвижими парцели в Сан Франциско и рисков капитал, беше задържан през май за шофиране в нетрезво положение и присъединяване в автомобилна злополука, както иосъден на пет дни затвор.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР