Мъжът, който уби жена и две деца в ромския квартал

...
Мъжът, който уби жена и две деца в ромския квартал
Коментари Харесай

Стрелецът от Самоков се самоубил, цяла нощ полицията охранява ромската махала

Мъжът, който умъртви жена и две деца в ромския квартал на Самоков, е сожил завършек на живота си в околност, покрай пътя за София. Стрелецът - 52-годишният Иван, беше открит по-късно денем в местността Щъркелово гнездо, където се е самопрострелял, прецизира bTV. Медицинският екип е установил гибелта му.
 Стрелецът, който умъртви трима в Самоков, е някогашен пожарникар и е имал законно оръжие  Майка и две деца починаха след пукотевица в Самоков (обновена)
Мъжът е някогашен пожарникар, който за последно е работил в градския превоз.

Жертви на стрелбата са 33-годишната Венета Спасова, която до неотдавна живеела със стрелеца на фамилни начала. След 6-годишна връзка двамата се разделили. Ядосан и въоръжен със законно притежаван револвер " Макаров ", Иван отива в дома на дамата и я убива. Стреля по нея, сина ѝ и племенника ѝ. Едното момче умира на място, а другото - в боницата.

Жандармерия и полиция останаха цяла нощ в ромската махала в Самоков, оповестява Нова тв.

" Мъжът работи в столичния градски превоз и най-вероятно е пенсионер. Мотивът е битов фамилен скандал - дружно са живеели към 6 години, само че занапред ще се обясняват техните взаимоотношения ", сподели на брифинг Николай Спасов - шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в София.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР