Мъжът, който съди Гуинет Полтроу за ски инцидент, чува смразяващ

...
Мъжът, който съди Гуинет Полтроу за ски инцидент, чува смразяващ
Коментари Харесай

„Сякаш някой е излязъл извън контрол“: Мъжът, съдещ Полтроу, разказва за случката

Мъжът, който съди Гуинет Полтроу за ски случай, чува " вцепеняващ кръвта вик " малко преди конфликта, оповестяват от Би Би Си. 76-годишният Тери Сандерсън съобщи, че звукът е бил " като че ли някой е излязъл отвън надзор " и че в никакъв случай не е бил удрян толкоз мощно при каране на ски.

Той упреква актрисата, че е виновна за злополуката през 2016 година, и желае обезщетение в размер на 300 000 $. 50-годишната Полтроу отхвърля да е виновна за случая и предявява срещуположен иск за 1 $ и правосъдните ѝ разходи.

В понеделник ски инструктор съобщи пред правосъдното жури, че актрисата не е била безразсъдна скиорка. Давайки показания в петък, Полтроу е декларирала, че случаят в Парк Сити, Юта, е оставил болки в коляното ѝ и че по-късно си е направила масаж.

В понеделник Сандерсън разказа по какъв начин е чул вика в мига преди конфликта, като сподели: " Сякаш някой е излязъл отвън надзор, щял е да се удари в дърво и е щял да почине ".

Той сподели, че в никакъв случай не е бил удрян толкоз мощно, до момента в който е карал ски, като разказа злополуката като " сериозен, сериозен удар ".

Сандерсън също по този начин съобщи пред съда, че е претърпял физически, душевен и прочувствени пострадвания от случая, описвайки себе си като " самоналожен аскет " от този момент.

Той съобщи, че тези здравословни проблеми са трансформирали връзките му с децата, както и че са съдействали за раздялата с партньорката му и за загубата на другари.

Адвокатът на Тери Сандерсън съобщи пред правосъдното жури предходната седмица, че " безразсъдните " дейности на холивудската актриса са предизвикали конфликта на ски пистата в курорта Диър Вали.

Описвайки следствията, Сандерсън съобщи пред съда, че си спомня, че е чул " доста сърдит " мъжки глас, който го е упреквал, че е отговорен за конфликта, за който по-късно беше казано, че е на ски инструктора на Диър Вали Ерик Кристиансен.

Сандерсън твърди, че мъжът е " упорствал ", че той е " неприятният " в обстановката и се е опитвал да го тормози.

В личните си показания Кристиансен изясни, че е " неуместно " да се твърди, че е бил враждебно надъхан към Сандерсън, като се има поради, че инструкторите, които влизат в борби с гостите, " не устоят " в ски курорта.

Той съобщи пред правосъдните заседатели, че Полтроу не е била " безразсъдна " или " рискова " скиорка и е умеела да " прави завои с дребен радиус ". Кристиансен, който в този ден е преподавал на сина на Полтроу - Моузес, съобщи, че нито тя, нито Сандерсън са поискали помощ от ски патрул след случая.

Той сподели, че в случай че някой е изискал помощ, " това би трансформирало всичко ", защото когато хората са потърпевши, би трябвало да се извика ски патрул, който да вземе показания и да оцени степента на пострадванията.

Кристиансен също по този начин отхвърли да е имало " прикриване ", с цел да се отбрани актрисата.

Съдебният развой продължава.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР