Мъжът, който преби жестоко лекарка от Шейново, известен като Владо

...
Мъжът, който преби жестоко лекарка от Шейново, известен като Владо
Коментари Харесай

Владо Плацентата: Д-р Гагова сама се е наранила

Мъжът, който преби грубо лекарка от " Шейново ", прочут като Владо Плацентата, проговори пред Нова телевизия. Той съобщи, че нямал нищо общо с побоя.

По време на целия диалог Владимир Стоянов приказва за себе си в трето лице, като съобщи че бил удовлетворен от живота и се чувствал добре. Той е на независимост сега с мярка подписка.

" Мисля, че му е станало доста тъжно, това сигурно е ядосало родителя ", съобщи Стоянов за случилото, като по думите му доктор Гагова в действителност е нападнала родителя.

Наглостта му стигна още по-далеч, като съобщи, че нямало никакви доказателства за побой. " Ако се следва закона би трябвало да съм на независимост, заплатил съм обезщетение и би трябвало да се потърси сметка на тези хора. Не се усещам отговорен, не съм направил нищо неприятно на никой "

Той дефинира като несъответстващ въпрос, дали е направил това на лекарката поради плацентата. Има хора които са видели абсурда, само че не и багра. Според него майката на детето би трябвало да се радва на подобен татко. Няма някой, който да каже, че тя е била на пода и имало вреди. Според него доктор Гагова сама инценирала всичко, тъй като е умъртвила стволовите кафези на бебето.

Припомняме, че доктор Гагова бе открита в безсъзнание със строшен нос след нечовечен побой. Обвинен бе точно Владимир Стоянов, който е имал скандал с лекарката, като желал плацентата на бебето си, за стволовите кафези. /Марица.бг
тагове владо плацентата доктор гагова
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР