Мъжът, който преби до смърт приятелката си в Айтос, е

...
Мъжът, който преби до смърт приятелката си в Айтос, е
Коментари Харесай

Пребитото до смърт от мъжа си момиче отричало да е жертва на домашно насилие

Мъжът, който преби до гибел приятелката си в Айтос, е направил цялостни признания. Това заяви Румяна Арнаудова, представител на основния прокурор.
19-годишното момиче умря в неделя след побой от 27-годишния мъж, с който живеели на фамилни начала. Двойката има дете на 2 години и 8 месеца , пред което се е случило всичко.
След сигнал от съседи, чули виковете, младата жена била превозена с тежка черепно-мозъчна контузия и пострадвания по цялото тяло в реанимация на бургаската болница. Въпреки напъните на лекарите тя е умряла.
„ Извършителят е направил цялостни признания. Изразил е страдание. Поводът е счепкване посред им за грижите, които се поставят за детето”, съобщи Арнаудова, представена от Нова тв.
„ По данни на полицията преди към година и половина е имало сигнал за евентуално домашно принуждение от съседи. Но полицейските чиновници, които са посетили мястото и са разговаряли със сегашната жертва, тогава тя е споделила, че няма принуждение . На процедура е отрекла каквито и да е насилствени действия”, съобщи Арнаудова.
По думите й причинителят е изтърпял 6-годишна ефикасна присъда. Излязъл е скоро от пандиза.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР