Мъжът, който почина във врачанската болница и чиито родители подозират,

...
Мъжът, който почина във врачанската болница и чиито родители подозират,
Коментари Харесай

Вижте кой е починалият във врачанската болница мъж /снимки/

Мъжът, който умря във врачанската болница и чиито родители подозират, че лекарска неточност е повода за нещастието, е 28-годишният Веселин Георгиев. Той е от Враца, живее дружно със фамилията си в квартал „ Кулата “. Работил е като багерист в локална компания.
Припомняме, че нещастието стана в събота сутринта. Младият мъж се почувствал зле и майка му извикала кола за спешна помощ. По думите на опечалената жена обаче синът й не е получил съответна грижа от отзовалия се на мястото екип на Спешния център. Жената през сълзи споделя, че медиците не му измерили кръвното, а към болничното заведение го подкарали паднал по очи. След като тя помолила да го извърнат, с цел да може да диша, била свалена от колата за спешна помощ. При идване в болничното заведение минути след екипа, лекарите й съобщили, че синът й е умрял.
Не е ясно тъкмо по кое време и къде е умрял Веселин. В смъртния акт няма дата и час на гибелта. Като причина е посочен инсулт. Майката обаче видяла, че лекарите се пробвали да му сложат инжекция с морфин.
Прокуратурата към този момент се е заела да проверява случая. Екипът на незабавната помощ е дал сведения за станалото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР