Мъжът, който нападна с нож полицейски участък в центъра на

...
Мъжът, който нападна с нож полицейски участък в центъра на
Коментари Харесай

Нападателят, убил четирима полицаи в Париж, е IT специалист във френската полиция

Мъжът, който атакува с нож полицейски сектор в центъра на Париж, е програмист с право на достъп до класифицирана информация и проблеми със слуха, оповестява телевизионният канал BFMTV.
Вчера, 3 октомври, мъж атакува с нож чиновници на префектурата на парижката полиция и умъртви четирима служители на реда. Нападателят беше убит от сътрудник на една от жертвите.
Според канала, нападението е осъществено от 45-годишния Михаел Харпон, родом от карибския остров Мартиника, който работи в тази префектура от 1993 година като IT експерт, написа БГНЕС.
Мъжът страдал от глухота, както и брачната половинка му. Той е работил в разследващия отдел на префектурата и е имал достъп до класифицирана информация. Анализаторите по сигурността споделят, че кариерата на Арпон не демонстрира никакви подозрителни признаци в държанието му.
Въпреки че мъжът приел исляма преди година и половина, няма доказателства, че нападението по някакъв метод е било обвързвано с неговите религиозни възгледи. Може би повода за спора е била разочарованието на Арпон от опциите за кариера, оповестява BFMTV. Известно е, че преди няколко месеца той изискал преводач на жестомимичен език с вярата да се развие в кариерата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР