Мъжът, който нахлу на 17 ноември в пешеходната зона на

...
Мъжът, който нахлу на 17 ноември в пешеходната зона на
Коментари Харесай

Само в BulNews! „Терористът“ Валентин е запалил пред общината във Враца колата на тъща си

Мъжът, който нахлу на 17 ноември в пешеходната зона на Враца и спря пред общината, е запалил колата на тъща си, научи извънредно организация BulNews.
Така на процедура Веселин Петров е сбъднал фантазията на множеството фамилни, които доста желаят от време на време да създадат тъкмо това.
Запалването на кола на обществено място, още повече пред община и учебно заведение, несъмнено е закононарушение, даже когато става въпрос за цивилен митинг. В този случай обаче фактът, че зетят е запалил возилото на тъща си, дава и различен взор към събитието.
По неофициална информация, дали преднамерено или инцидентно, лекият автомобил „ Рено Меган “, който пламтя пред общината, е бил с празен контейнер, тъй че не е имало никаква заплаха от гърмеж. Тази детайлност поставя завършек на спекулациите, че колата щяла да гръмне и да пострадат хора. На видеоклиповете, публикувани в интернет, се чува гърмеж, само че той идва от горящите гуми и не е обвързван с горивото в резервоара.
Припомняме, че на 17 ноември мъжът влезе с "Рено "-то в пешеходната зона в центъра на града, паркира колата си пред постройката на общината и я възпламени. Необичайната преживелица провокира голям отзив в цялата страна, а за нея заяви първо BulNews.



Окръжният съд във Враца постанови „ домакински арест “ за Веселин Петров, който ще се управлява от полицията посредством електронно наблюдаване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР