Мъжът, който лисна млечен шейк върху водача на британската Партия

...
Мъжът, който лисна млечен шейк върху водача на британската Партия
Коментари Харесай

150 часа общественополезен труд ще полага мъжът, залял Найджъл Фараж с млечен шейк

Мъжът, който лисна млечен шейк върху лидера на английската Партия на Брекзита Найджъл Фараж, през днешния ден беше наказан на 150 часа общественополезен труд, а също да заплати на политика разноските за химическо почистване на потърпевшия костюм, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Агенция Франс Прес.

32-годишният Пол Краудър ще би трябвало да заплати общо 350 лири (391 евро) като обезщетение, защото микрофонът, който държал Фараж в оня миг, се развалил. Нападението с шейка стана на 20 май, в разгара на акцията за европейските избори. Краудър лиснал наличието на пластмасова часа с шейк върху Фараж, до момента в който политикът вървял в центъра на град Нюкасъл, съпроводен от екипа си. Снимката на побеснелия Фараж, от който се стича мляко, с изплескан костюм, се появи на първа страница във всички вестници, а видеото стана шлагер в обществените мрежи.

"Не знаех, че Найджъл Фараж е в града. Помислих си, че това е единственият ми късмет. Жлъчта и расизмът, които той бълва в тази страна, предизвикват доста повече вреди, в сравнение с един млечен шейк в лицето ", сподели Краудър при разпита.

В Туитър Фараж хвърли виновността за нападението върху съперниците на Брекзита, които съгласно него толкоз се били радикализирали, че било невероятно да се води естествена акция.

Партия на Брекзита на Фараж излезе отпред на европейските избори на 23 май с 31,6 % от гласовете, до момента в който консерваторите на министър-председателката Тереза Мей останаха пети с едвам 9 %.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР