Мъжът, който хвърли взривно устройство на територията на посолството на

...
Мъжът, който хвърли взривно устройство на територията на посолството на
Коментари Харесай

Нападателят на американското посолство в Черна гора - противник на НАТО

Мъжът, който хвърли взривно устройство на територията на посолството на Съединени американски щати в черногорската столица Подгорица тази нощ, е бил някогашен боен в югославската войска.

В профила си във Facebook нападателят, който след това се самоуби, е написал, че е някогашен боен, награждаван за заслуги от някогашния югославски деспот Слободан Милошевич, и е срещу участието на Черна гора в НАТО, предава БГНЕС.

Мъжът, който хвърли ръчна граната в посолството на Съединени американски щати в Подгорица, се е самоубил незабавно офанзивата, оповестиха от черногорското държавно управление в Туитър. Самоубийството е осъществено с взривно устройство в 0:30 ч. пред посолството. Непосредствено преди този момент индивидът хвърли друго взривно устройство към посолството, най-вероятно ръчна граната.

На уеб страницата си посолството на Съединени американски щати в Подгорица предложи на американските жители да заобикалят региона. Временно се прекратява и издаването на визи. Националната телевизия по-рано заяви, че тялото на нападателя е превозено до профилирана институция за определяне на самоличността му.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР