Мъжът, който е предупредил полицията за главния заподозрян Кристиан Брюкнер,

...
Мъжът, който е предупредил полицията за главния заподозрян Кристиан Брюкнер,
Коментари Харесай

За първи път: Публично говори основен свидетел по случая Мади

Мъжът, който е предизвестил полицията за основния обвинен Кристиан Брюкнер, споделя, че хипотетичният грабител на Маделин Маккан му е споделил, че тригодишното дете " не е крещяло ".

Хелге Бушинг приказва обществено за първи път, откакто е предал информация на детективите, потвърждавайки, че Брюкнер му е споделил, че е отвлякъл и умъртвил дребното дете по време на отмора в Португалия през 2007 година

Германският жител споделя също, че е взел видеокасети и огнестрелно оръжие от вкъщи на Брукнер в Португалия преди изгубването на Мадлен през май същата година, чието естество разкрива " същинската същина " на хипотетичния палач.

Г-н Бушинг даже твърди, че през 2008 година е съобщил на Скотланд Ярд за Брюкнер, само че те са пренебрегнали позвъняването му, написа Express.

Г-н Бушинг си спомня, че е станал очевидец на извънредно притеснителните фрагменти, на които се твърди, че Брюкнер е направил полово принуждение над стара жена и тийнейджърка в Португалия.

Той сподели: " [Жертвата] сподели: " Това граничи с обезчестяване! А той просто сподели: " Млъкни. Тогава разбрах що за човек е Брюкнер. "

Това става в миг, когато полицията в Португалия извърши тридневно претършуване на водоем, за който се знае, че е посещаван от Брюкнер предишния месец.

Madeleine McCann: Fresh update as police test soil from Christian Brueckner’s van
— Natalie (@LowLights17)
При претърсването на мястото за хубост бяха открити няколко предмета, които по-късно бяха изпратени за съдебномедицински разбор.

Новите претърсвания са по искане на немските следователи, които считат, че техният основен обвинен, осъденият за полово закононарушение Кристиан Брюкнер, на 45 години, е отвлякъл и умъртвил Мади.

Понастоящем той е в затвор в Германия за обезчестяване на жена в Прая да Луз през 2005 година и е обвинен за други изнасилвания и полови похищения против деца, осъществени в региона сред 2000 и 2017 година

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР